bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тижні Німецької Культури в Києві
01.03.2012

Європейський клуб м. Києва запрошує всіх на Тижні Німецької Культури, що відбудеться з 2 по 25 березня 2012 року. Під час заходів Ви по-новому познайомитись з сучасною Німеччиною, її досвідом у Європейському Союзі та культурою.

Проект розпочинається ліричною подією – вечором читань німецької поезії, де Ви матимете змогу почитати та почути вірші своїх улюблених поетів, а також дізнатись про нових!

Приходьте 2 березня о 18:00 до Центру німецької культури «Widerstrahl» (Володимирська, 37) з улюбленими німецькими віршами - в оригіналі чи перекладі.

Найактивнішим за найоригінальніше прочитання німецької поезії обіцяємо призи!

А 3 березня о 14:00 на Госпітальній, 12 відбудеться зустріч зі Штеффі Мануш, мовною асистенткою з Гете-інституту, де всі охочі зможуть дізнатись про стипендіальні та волонтерські програми в Німеччині та про те, як правильно оформлювати документи для них.

Мова заходу – німецька.

А 9-11 березня запрошуємо всіх на інтелектуальну пригоду - он-лайн конкурс “А що ти знаєш про Німеччину?”.

Мета конкурсу – зацікавити учасників історією та культурою Німеччини та подарувати трохи нових знань про цю цікаву країну. Конкурс буде складатися з двох блоків - теоретичного та творчого.

Для участі в конкурсі вам необхідно зареєструватися, надіславши ваші ім’я, прізвище та короткий опис мотивації участі в конкурсі на адресу [email protected], зазначивши в темі листа «Участь в он-лайн конкурсі».

Партнерами проекту є: Студентський портал кращих ВНЗ України «Лови Момент!», Youth Diplomatic Initiative, Widerstrahl, Всеукраїнське Об’єднання «Німецька молодь в Україні».

Слідкуйте за нашими новинами на сторінках в соціальних мережах:

Або підпишіться на оновлення, надіславши листа на [email protected]

Контакти

  • Серебрякова Дар’я
  • Європейський клуб м. Києва при КМО ВМГО “Молодіжний Європейський Рух”
  • [email protected]

Коментарі

Светлана Винограденко   4527 днів тому   #  

очень интересно ,можно получать график зарание проводимых мероприятий.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.