bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєстрація на круглий стіл «Ярмарок інституційного розвитку: пошук формату»
20.02.2012

Ярмарок інституційного розвитку став найбільшою щорічною подією для інститутів громадянського суспільства України, під час якої ОГС можуть дізнатись про послуги, які існують на ринку, знайти корисні контакти, налагодити партнерства.

Однак функцію купівлі-продажу послуг з організаційного розвитку Ярмарок не виконав, адже на ринку все ще майже немає реальних грошей, за які можна замовляти якісні та актуальні послуги в сфері організаційного розвитку. Ринок продовжують в основному формувати донори, тому попит на послуги з організаційного розвитку та поява інноваційних послуг не завжди визначається реальними потребами безпосередніх споживачів, а радше пріоритетами донорських інституцій.

Питання про ефективний формат взаємодії надавачів та споживачів послуг у сфері організаційного розвитку все ще залишається відкритим.

Ресурсний центр ГУРТ запрошує до відкритого обговорення перспектив ринку тренінгових послуг для ОГС. Захід відбудеться в рамках проекту “Інвестуймо в інституційний розвиток громадянського суспільства”, який виконується Ресурсним центром ГУРТ в рамках програми “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER), що виконується PACT Inc. в Україні завдяки щирій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного Розвитку (USAID).

Дата проведення: 16.03
Захід відбудеться у м. Києві. Місце проведення круглого столу буде повідомлене зареєстрованим учасникам

УВАГА!!! Витрати на проїзд та проживання не відшкодовуються

Просимо зацікавлених осіб зареєструватись для участі у круглому столі і заповнити он-лайн заявку: http://bit.ly/zgUPNq

Кінцевий термін для заповнення заявки на участь у заході: 29 лютого 2012 року

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.