bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Напрацювання проекту «Попередження насильства між дітьми в школі» презентують в Києві
13.12.2011

16 грудня 2011 року відбудеться презентація результатів проекту «Попередження насильства між дітьми в школі», що впроваджувався з 2009 року Жіночим консорціумом України за підтримки шведської громадської організації «Збережемо дітей» (Save the Children Sweden).

Під час заходу буде презентовано напрацювання проекту: тренінгову програму для вчителів, науково-методичний посібник «Організація роботи з розв’язання проблеми насильства в школі», підходи до системного планування роботи з попередження насильства, а також результати оцінки змін у сприйнятті та ставленні до проблеми насильства між дітьми в школах, в яких запроваджувалась запропонована методологія.

У презентації візьмуть участь громадські організації та директори шкіл учасниць проекту з Київської, Черкаської, Вінницької і Кіровоградської областей.

Від початку проекту було здійснено наступне:

  • 332 вчителя і 1355 учнів взяли участь в аналізі потреб щодо вирішення проблеми насильства в дитячому середовищі;
  • 36 презентацій результатів аналізу проведено для персоналу пілотних шкіл, а також для ширшого кола спеціалістів пілотних областей;
  • 2 триденні тренінги для тренерів на теми: «Проблема насильства між дітьми в школі: розуміння та вирішення» «Проблема насильства між дітьми в школі: профілактика та дії»
  • 1 тренінг для директорів шкіл «Розробка шкільних планів дій щодо запобігання дискримінації, принижуючого гідність поводження з дітьми та насильства серед дітей»;
  • Розроблено 8 навчальних модулів для роботи з учителями та дітьми;
  • Проведено 138 тренінгів для 228 вчителів та інших працівників 20 пілотних шкіл;
  • Видано інформаційний буклет для дітей із попередження насильства, 10000 примірників;
  • 305 вчителів і 1412 учня взяли участь в оцінці змін сприйняття насильства в дитячому середовищі.

Партнерами проекту виступили: Вінницька громадська організація «Пані Всесвіт», Кіровоградська дитяча екологічна громадська організація «Флора», Коаліція молодіжних громадських організацій «Молода Черкащина».

Місце проведення: готель «Експрес», бульвар Т.Шевченка 38/40. Початок презентації 16 грудня о 10.00 годині. Закінчення о 14.00

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.