bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Правовий посібник для самоосвіти вчителів створюється в Луганську
13.12.2011

Активізувати вчителів і підвищити рівень їхньої правової освіченості в процесі оптимізації мережі сільських шкіл — така мета стоїть перед Східноукраїнським центром громадських ініціатив (СЦГІ) під час підготовки нового посібника «Як зберегти школу у власній громаді».

Випустити посібник заплановано в травні 2012 року. В лютому-березні відбудеться його апробація. В першу чергу видання буде поширене серед представників малокомплектних шкіл України.

Наразі робота над виданням лише починається: перша зустріч авторського колективу відбудеться 17-го грудня, в суботу об 11.00 в залі для захисту дисертацій Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. На ній буде узгоджений зміст посібника й будуть розроблені вимоги до змісту матеріалу.

До авторського колективу входять науковці, представники державного та недержавного секторів із різних регіонів України. Участь у зустрічі братимуть не лише співавтори видання, але й практики — представники фахової вчительської й батьківської громадськість, які мають досвід вбереження шкіл від закриття.

Зустріч відбудеться в співпраці з кафедрою державної служби та управління навчальними й соціальними закладами Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Проект «Вчимося праву – зберігаємо школи» реалізується Східноукраїнським центром громадських ініціатив за підтримки Освітньої програми Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.