bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Панельна дискусія “Реформа молодіжної політики : від інституційних до соціальних аспектів”
02.12.2011

У рамках спільного річного проекту Фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» та Міжнародного Фонду «Відродження» - «Експертиза закордонних трансформацій» 7 грудня 2011 року з 10:00 по 13:30 відбудеться панельна дискусія "Реформа молодіжної політики : від інституційних до соціальних аспектів".

Під час заходу закордонні експерти з Сербії та Польщі представлять дослідження щодо державної молодіжної політики та трьох сфер реформування: інституційної, соціальної та громадської активності молоді. Учасниками дискусії стануть представники органів державної влади, експертної та академічної спільнот, представники молодіжних організацій, а також представники всеукраїнських та регіональних ЗМІ.

Загальною метою проекту «Експертиза закордонних трансформацій» є більш поінформоване і свідоме щодо процесів за межами України інформаційне середовище, а також сприяння формуванню експертизи в Україні щодо країн-сусідів. Більш того, планується, що експерти проекту запропонують конкретні рекомендації щодо впровадження в Україні позитивного досвіду реформ та трансформацій.

Місце проведення: м. Київ, готель «Русь» вул. Госпітальна 4, 2-й поверх, конференц-зала «Венеція». Робочі мови заходу – українська, англійська.

Для реєстрації просимо контактувати з Вікторією Осіпович електронною поштою [email protected] або телефонами: +380 44 2201840, +067214 3462.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.