bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

8-й Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини в Луцьку
28.11.2011

Із 5 по 9 грудня в рамках Мандрівного фестивалю Docudays UA в обласному центрі Волині втретє відбудеться показ кращих документальних фільмів про права людини. Цьогоріч демонструватимуться вони у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, Луцькому педагогічному коледжі, Луцькому національному технічному університеті та Волинському національному університеті ім. Лесі Українки.

Фільми, переглянути які можна безкоштовно, але тільки в рамках фестивалю, порушують питання активної громадянської позиції, безпритульності, материнства, відповідальності за довкілля, жорстокого поводження з в’язнями, тощо.

Мандрійвний фестиваль у Луцьку приурочено до Міжнародного дня з прав людини, який відзначають 10 грудня. Його організатором є Волинський прес-клуб у партнерстві з ВОГО «Гендерний центр», Волинською обласною бібліотекою для юнацтва, Луцьким педагогічним коледжем, Луцьким міським центром соціальних служб для сім”ї, дітей і молоді Луцької міської ради, Студентською радою ВНУ ім. Лесі Українки, Луцьким національним технічним університетом, ЛМО ВГО «Фундація регіональних ініціатив».

Детальніше про місце і час демонстрації фільмів буде повідомлено пізніше.

Контакти

  • Богдана Стельмах
  • Волинський прес-клуб
  • 066-203-50-31

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.