bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рівненський обласний конкурс “Студент року 2011”
28.11.2011

Шостий конкурс „Студент року 2011”  пройде за ініціативи міської молодіжної громадської організації „ Фундація Регіональних Ініціатив”.

Конкурс “Студент року” покликаний сприяти формуванню сучасної молодіжної еліти, виявлення та підтримки молодих талановитих науковців, спортсменів, журналістів та успішних студентів інших спеціальностей.

У наш час стрімкого розвитку усіх сфер життя: економіки, бізнесу, політики тощо – все частіше виникає потреба у молодому, гострому і свіжому мисленні та світосприйнятті. Країні необхідні нові ідеї щодо подолання нагальних проблем і саме талановиті студенти є їх генераторами, опорою і надією ще молодої влади.

Завданням проекту є допомога молодим людям у пошуку роботи за фахом, у самореалізації і вигідному висвітленні своїх досягнень. Досвід попередніх проектів свідчить про те, що неодноразово саме конкурс “Студент року” став переломним моментом у житті переможців – до них надходили нові пропозиції, з’являлись здобутки і досягнення у сферах громадського життя, бізнесу, спорту і т. ін.

Умови конкурсу: Участь у конкурсі можуть брати участь лише студенти 2-4 курсів ВНЗ III – IV рівнів акредитації. Учасник конкурсу може подати анкету лише в одній номінації. Анкету необхідно подати не пізніше вказаного терміну. Організаційний комітет розглядає досягнення лише за останні 12 місяців і не розглядатиме матеріали подані невчасно. Копії досягнень мають додаватися до анкети, а також рекомендаційні листи та фото (після проведення конкурсу матеріали повертаються). Лауреати та переможці минулорічних конкурсів можуть бути учасниками цьогорічного конкурсу за умови зміни номінації.

Номінації конкурсу:

  • Журналіст (матеріали друкованих ЗМІ (копії додаються обов’язково ), радіо-програми та телепередачі, авторські проекти, робота у ЗМІ, тощо). Аналітик (під номінація)
  • Громадський діяч (участь у: роботі громадських організацій, об”єднаннях, масових заходах, програмах, а також власні реалізовані проекти, тощо).
  • Комп’ютерний геній (комп’ютерна графіка, веб-дизайн, програмування, власні розробки, у часть у конкурсах за відповідним напрямком, тощо). Програміст (під номінація) Медійник (під номінація) Дизайнер (під номінація)
  • Науковець (власні публікації, доповіді та наукові статті, винаходи, вдосконалення у гуманітарній, природничій або технічній, гуманітарній, природничій або технічній галузі,тощо).
  • Спортсмен (розряд, кількість та опис нагород, час та місце проведення змагань, тощо).
  • Підприємець (власна справа, розроблені бізнес-плани, кар’єрний ріст, тощо).
  • Митець (участь у виставах, конкурсах, презентаціях, виставках, власні імпрези, поетичні твори, малюнки, фотографії, відеоматеріали, тощо).
  • Волонтер (участь у благодійних проектах, акціях, робота волонтером у громадських організаціях, об”єднаннях,організаціях, установах, реалізація власних соціальних проектів, тощо).

В кожній номінації буде відзначено трьох переможців.

Детальніше про конкурс та про те як подати анкету , за цими лінками: http://md.rv.ua/?page_id=39 та http://fri.com.ua/2011/11/konkurs-student-roku-na-rivnenschynni/ http://ogo.ua/.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.