bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Подіумна дискусія “Візія для України”
21.11.2011

Центр політичних студій та аналітики запрошує Вас взяти участь в подіумній дискусії “Візія для України”, яка відбудеться за підтримки Благодійного фонду ім. Богдана Гаврилишина та Національного університету “Києво-Могилянська академія”.

Метою подіумної дискусії “Візія для України” є встановлення конструктивного діалогу в українському суспільстві щодо визначення єдиного спільного фундаменту розвитку держави.

Програма заходу складається з 4 секцій, в яких учасники дискусії в логічній послідовності обговорять шлях від трансформації мрії в концепцію розвитку країни, спираючись на світовий досвід формування національних проектів та модернізацію соціуму, завершуючи узагальнюючою дискусією щодо формування концепції розвитку для України. Серед учасників подіумної дискусії будуть Вікторія Сюмар, Вадим Колесніченко, Віктор Таран та інші фахові експерти, представники академічного середовища, молоді лідери, громадські активісти.

Активне обговорення та палка дискусія відбудеться 26 листопада 2011 р. о 10:00 год. в приміщенні конґреґаційної зали староакадемічного корпусу Києво-Могилянської академії, за адресою: вул. Г. Сковороди, 2. Початок реєстрації о 09:30.

Просимо підтвердити Вашу участь, попередньо зареєструвавшись за електронною адресою: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.