bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Панельна дискусія щодо реформи сфери охорони здоров’я в Україні
14.11.2011

Запрошуємо вас взяти участь в експертній дискусії, присвяченій реформі сфери охорони здоров’я в Україні.(м. Київ, готель «Русь» вул. Госпітальна 4, 2-й поверх, конференц-зала «Венеція»).

Робочі мови заходу – українська, англійська.

Якою буде медицина в Україні: поліклініки чи сімейні лікарі? Якою повинна бути державна підтримка сфери охорони здоров’я: роль медичного страхування? Що робили сусідні країни, щоб покращити якість системи охорони здоров’я?

На ці питання ми зможемо почути відповідь під час заходу від українських фахівців та закордонних експертів, які представляють Чехію, Молдову та Болгарію. Учасниками нашої дискусії стануть представники органів державної влади, експертної та академічної спільнот, організацій охорони здоров’я, а також представники всеукраїнських та регіональних ЗМІ.

Захід проводиться в рамках спільного річного проекту Міжнародного Фонду «Відродження» та Фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» - «Експертиза закордонних трансформацій».

Метою проекту є більш поінформоване і свідоме щодо процесів за межами України експертне середовище та громадянське суспільство, а також сприяння формуванню експертизи в Україні щодо країн-сусідів. Більш того, планується, що експерти проекту запропонують конкретні рекомендації щодо впровадження в Україні позитивного досвіду реформ та трансформацій.

Для реєстрації просимо контактувати із Вікторією Осіпович електронною поштою [email protected] або за телефонами: +380 44 2201840, +0672143462.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.