bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Унікальна фотовиставка в Сімферополі відкриває проект із питань толерантності
11.11.2011

Вперше в Сімферополі діти - представники різних національностей поділилися своїми думками на тему міжнаціональної толерантності.

Відкриття фотовиставки «Інші думки про нас» і прес-конференція для журналістів відбудеться 16 листопада 2011 р. об 11:00 в Арт-центрі «Карман» за адресою: вул. Карла Маркса, 3, оф. 17 (перший двір за колишнім «Дитячим світом»).

Виставка присвячена Міжнародному дню толерантності і відкриває проект «Пізнання через взаємодію: сприяння комунікації старшокласників у поліетнічних регіонах».

Проект ініційований Чернівецькою міською молодіжною громадською організацією «Клуб української молоді» у партнерстві з Комітетом виборців України (м. Одеса) та Центром регіонального розвитку «Топ-Кая» (м. Сімферополь).

Основні завдання проекту - розвінчати етнічні стереотипи у свідомості шкільної молоді, налагодити міжкультурні та міжетнічні контакти між учасниками проекту з різних регіонів. Особливістю нашого проекту є спілкування молоді трьох найбільш поліетнічних регіонів України. У результаті усіх його етапів, школярі з Криму, Чернівців та Одеси зможуть ближче познайомитися з культурою народів своєї країни. Про це, та багато іншого, ви дізнаєтеся на прес-конференції. У цей же день на 19:00 запланований тематичний спектакль за п’єсою К. Булкіна «На спільному шляху / Бир Елу».

Контактні телефони для довідок: Олександра Целищева +38 050 664 06 16, [email protected], Татьяна Демидко +38 067 176 89 56, [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.