bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Клуб “Четвертий Понеділок Фандрайзингу” запрошує на захід
12.10.2011

У Києві продовжує діяльність клуб "Четвертий Понеділок Фандрайзингу" для всіх, хто прагне змін у залученні коштів. Інститут професійного фандрайзингу та Центр філантропії за підтримки програмою “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER) запрошують на клубний захід 24 жовтня 2011року.

Клуб «4П Фандрайзинг» є добровільним та безкоштовним для відвідувань майданчиком для згуртування спільноти українського громадянського суспільства навколо найболючішого питання сьогодення – самодостатності громадянського суспільства.

Мета клубу: поліпшення знань про фандрайзинг як системний процес успіху суспільно корисної діяльності у представників громадянського суспільства України.

Експерти клубу: запрошені експерти та відомі особистості зі сфер фандрайзингу, організаційної самодостатності, донорської спільноти та корпоративної сфери.

24 жовтня – з вами Віктор Галкін, фандрайзер , член правлення Інституту професійного фандрайзингу та випускники курсу професійного фандрайзинга, сертифікованого Європейською фандрайзинговою асоціацією

Учасники клубу: всі бажаючі та зацікавлені представники НУО або фізичні особи. Реєстрація відкрита по принципу first come – first served

Вартість відвідування клубу – безкоштовно

Для реєстрації вкажіть:

Ваше ім’я, прізвище_ Організація __ ЧП запитання до експерта клубу__ Ваш контакт __

24жовтня 2011 року з 16.00 до 19.00 в місті Київ (центральна частина)

Цю коротку реєстраційну форму надішліть, будь ласка, в тілі повідомлення або прикладеним файлом [email protected]

При наявності місць Вам буде надіслане повідомлення про місце зустрічі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.