bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перший в Україні день бізнес-батьків
05.10.2011

7 жовтня (п’ятниця) о 15.00 журналісти запрошуються на перший в Україні День бізнес-батьків, який пройде у центрі Києва. Захід передбачає зустріч працюючих бізнес-батьків, матусь та татусів, які обговорять та поділяться реальним досвідом як краще поєднувати роботу та сімейні обов’язки, а також яким чином можуть допомогти працедавці.

Особливість семінару: учасники запрошуються разом з дітьми, для яких будо організовано урок творчої майстерні в той час, як батьки займатимуться справами.

Провідні спеціалісти з ЄС та України – експерт ЄС з питань кадрової політики та управління персоналом та українські фахівці поділиться європейськими формулами поєднання роботи та сім’ї, секретами успішної кар’єри та інструментами для забезпечення рівності на роботі.

На заході будуть висвітлені та обговорені такі питання:

  • Чи є можливість у сучасних умовах гармонійно поєднувати сім’ю та кар’єру?  
  • Яким чином роботодавці можуть допомогти у цьому своїм співробітникам?  
  • Основні складові рівності на роботі  
  • Існуючі практики для поєднання роботи та сім’ї на прикладі українських компаній

Учасники семінару:

  • Майте Абрам, консультантка і тренерка у сфері управління персоналом, член найбільшої жіночої асоціації ЄС European Women’s Lobby (EWL)), ідеолог щорічного Всесвітнього маршу в підтримку прав жінок, консультант європейського кадрового агентства Vera Interim
  • Тетяна Марушевська, фінансова директорка «Майкрософт Україна»  
  • Марина Захар’їна, директорка кадрового департаменту Ernst & Young – Україна
  • Валерія Кукса, сімейний психолог, провідний фахівець Центру психології “Я+Семья”  
  • Іван Пірков, викладач художнього мистецтва, тренер найменших учасників семінару  
  • виступи роботодавців-переможців конкурсу ЄС щодо рівних можливостей та особистий досвід бізнес-батьків

УЧАСТЬ ПРЕСИ - ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ АКРЕДИТАЦІЄЮ!

Для акредитації та отримання додаткової інформації (місця проведення), будь ласка, звертайтесь до Ольги Сушицької – 067-243-63-55, 044-458-44-40, [email protected]

Акредитація відкрита до 20:00 6 жовтня 2011 року. Захід проходить у рамках конкурсу «Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011», метою якого є визначення найкращого роботодавця України у створенні рівних можливостей для чоловіків і жінок на робочому місці.

Проводить конкурс Проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент» під егідою Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерство соціальної політики України та Представництва Європейського Союзу в Україні. Детальніше про конкурс можна дізнатися на сайті rivnist.in.ua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.