bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Суботник у Веретенівському парку в місті Суми
06.10.2011

Громадська організація «Сумський обласний ресурсний центр» запрошує сумчан та гостей міста 8 жовтня взяти участь у суботнику в Веретенівському парку. Початок - о 11:00. Збір активістів - біля Коледжу Сумського національного аграрного університету.

Суботник проходить в рамках екологічного проекту СОРЦ «Відродимо Веретенівський парк».

«Веретенівський парк має історичне і культурне значення, відноситься до природно - заповідного фонду України. Він є унікальним місцем відпочинку, особливо цінні джерела питної води, до яких приходять люди з усього міста. Наше недбале ставлення, гори сміття, які залишаються після пікніків, поступово вбивають парк. Ми повинні почати з себе і змінити ситуацію », - вважає координатор екологічних проектів «Сумського обласного ресурсного центру» Оксана Шульженко.

«Якщо ВИ хочете змінити ситуацію, зробіть свій внесок у порятунок Веретенівського парку, почни з себе!», - закликають активісти СОРЦ.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ до суботнику у ВЕРЕТЕНІВСЬКОМУ ПАРКУ 8 жовтня в 11:00. Обов’язковий атрибут для учасників - рукавички.

НАС підтримали: Юрій Чмирь, профком студентів і аспірантів СНАУ, Коледж СНАУ, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Сумської міської ради, студентське самоврядування Сумської філії ХНУВС, СумДУ, СумДПУ, УАБС, національні проекти «Чисте місто», Waste Management Systems, «ЖИВИ ЧИСТО», управління у справах сім’ї, дітей та молоді Сумської ОДА, Панорама.

Контакти

  • Шульженко Оксана
  • СГО “Сумський обласний ресурсний центр”
  • [email protected]
  • 066 - 833-09 - 75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.