bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як провести благодійний концерт: поставте запитання онлайн
29.09.2011

Для тих, хто не зможе завтра бути присутнім на зустрічі “Як провести благодійний концерт: досвід практиків”, - можливість поставити запитання онлайн. Відповіді не забаряться.

У секторі благодійності дедалі важливішу роль відіграють регіональні фонди, організації, корпоративні соціальні програми, приватні філантропи. Водночас левова частка навчальних і дискусійних заходів, зокрема й організованих Українським форумом благодійників, проводиться в Києві. Крім того, репортажі і звіти про події ми подаємо зі своєї «дзвіниці», під, так би мовити, під столичним кутом зору – не єдино правильним і часом однобоким.

Щоб наші заходи приносили більше користі, щоб ми дбали не просто про аудиторію, а про кожного особисто – ставте запитання онлайн! Ми озвучимо їх під час заходу, а відповіді висвітлимо на портал УФБ і ГУРТ та на інших платформах, які відвідують благодійники та професіонали третього сектору.

Ставити запитання можна в коментарях до цієї новини. Наприклад, уже сьогодні цікавтеся подробицями організації благодійних концертів тут  і завтра ми озвучимо Ваше повідомлення. Якщо Ви не бажаєте, щоб Ваше запитання було доступне всім, хочете поставити його анонімно – пишіть у контактну форму. Таємницю особи гарантуємо.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.