bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ОСББ освоюватимуть сучасні механізми енергозбереження
27.09.2011

У середу, 28 вересня 2011р. об 12:00 у Луцьку в народному домі «Просвіта» в межах проекту Волинського Інституту підтримки та розвитку Громадських Ініціатив «Ресурсний центр для ОСББ», який реалізується за підтримки міжнародного фонду «Відродження», відбудеться тематичне засідання на тему «Механізми впровадження енергоефективних заходів та стратегії енергозбереження у багатоповерхових будинках».

Проблема енергозбереження має глобальні масштаби і з нею борються у всьому світі. Вона бере початок від двох ключових факторів: зростання споживання електроенергії та зменшення її видобутку, внаслідок чого зростає вартість енергоносіїв та, відповідно, динамічно підвищуються платежі за електроенергію. Шляхів виходу із такої ситуації існує також два: або, власне, зменшувати витрати електроенергії, або застосовувати новітні енергозберігаючі технології.

У багатоквартирних будівлях ефективніше буде, все-таки, скористатись другим варіантом, адже ОСББ не зможе контролювати використання енергетичних ресурсів кожним власником квартири, а от провести у будинку ряд енергоефективних заходів об’єднанням цілком під силу.

Як саме можна зменшити енергозатрати та підвищити потенціал енергозбереження будинку вцілому розповість присутнім Василь Дутко – директор Волинського інформаційно-аналітичного центру «Волиньсофт». Він також ознайомить представників ОСББ із можливостями і перспективами впровадження енергозберігаючих технологій, які широко застосовують в Україні та в Європі та на прикладах продемонструє економічний ефект від зниження споживання енергоресурсів.

Запрошуємо ЗМІ та всіх бажаючих долучитись до участі в заході

Контакти

  • Петро Лавринюк
  • Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив
  • [email protected]
  • (067) 90-55-398 (0332) 78-59-66

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.