bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Старовижівському районі відкриє двері соціальний центр громадської активності
26.09.2011

У вівторок, 27 вересня 2011р. об 11:00 відбудеться офіційне відкриття Центру громадської активності в с. Стара Гута Старовижівського району.

Створення такого центру стало можливим завдяки Волинському Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив, який реалізує проект «Старогутівський соціальний центр громадської активності» за фінансової підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Новостворений центр має на меті активізувати мешканців сіл Стара Гута та Сукачі Старовижівського району Волинської області для вирішення місцевих проблем силами місцевої громади та дати селянам можливість на місці отримувати юридичні й соціальні консультації, соціальну допомогу, а також практичне сприяння покращенню ведення особистого селянського господарства шляхом залучення ефективних технологій (консультації та навчання агробізнесу).

Урочисто перерізати стрічку Центру запросили заступника голови облдержадміністрації Олександра Курилюка, Президента Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив Петра Лавринюка, голову Старовижівської райдержадміністрації Володимира Семенюка та сільського голову Старої Гути Василя Вавринюка.

Скористатись послугами Центру з нетерпінням очікують і жителі сіл Стара Гута та Сукачі, адже діяльність соціального центру передбачає консультаційно-роз’яснювальну роботу з питань пенсійного та соціального забезпечення, зайнятості населення, медичного обслуговування.

Планується також проведення спеціалізованих заходів, де кваліфіковані фахівці вчитимуть селян застосовувати новітні технології та механізми вирощування сільськогосподарських культур. Тут діятимуть також різноманітні гуртки та спортивні секції.

Про подібні можливості місцеві жителі навіть не мріяли, тому день, коли відкриє двері новий осередок їх громадського життя, стане для місцевих мешканців надзвичайно значимою подією.

апрошуємо ЗМІ та всіх бажаючих долучитись до участі у заході

Контакти

  • Петро Лавринюк
  • Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив
  • [email protected]
  • (067) 90-55-398 (0332) 78-59-66

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.