bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пропозиції до Порядку проведення конкурсу проектів та програм на Волині
23.09.2011

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 05.11. 2008 р. № 976 «Про порядок сприяння проведенню громадської експертизи» на запит Асоціації Молодих Реформаторів видано наказ Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації від 03.06.2011 р. №193-3а про проведення громадської експертизи.

В рамках громадської експертизи о підготовлений аналіз діяльності структурного підрозділу у справах молоді ВОДА в цій сфері, та проект Порядку проведення обласного конкурсу проектів та програм, розроблених громадськими організаціями та органами студентського самоврядування стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї.

21 вересня у м. Луцьку відбулось громадське обговорення «Практики фінансування програм та заходів для дітей та молоді у Волинській області: результати громадської експертизи та рекомендації».

Захід проводився у рамках проекту «Підвищення прозорості та залучення НУО до бюджетної політики щодо фінансування програм для дітей та молоді із державного та місцевих бюджетів», що реалізується громадськими організаціями «Комітет підтримки студентського самоврядування», «Асоціація Молодих Реформаторів», «Центр громадської адвокатури», Івано-Франківським осередком ВМГО «Демократичний альянс» за підтримки програми «Посилення впливу громадянського суспільства» Міжнародного фонду «Відродження».

З метою широкого обговорення підготовленого проекту Порядку проведення обласного конкурсу проектів та програм, розроблених громадськими організаціями та органами студентського самоврядування стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї запрошуються зацікавлені представники громадськості до подання пропозицій.

Пропозиції та зауваження надсилайте до 29 вересня 2011 року на електронну адресу [email protected].

В разі запитань звертайтесь до Михайла Шелепа, Голови ГО “Асоціація Молодих Реформаторів (АМоРе)” (0674165086).

Звіт про громадську експертизу та проект акту можна знайти за цим посиланням.

Контакти

  • Михайло Шелеп
  • Асоціація Молодих Реформаторів (АМоРе)
  • 0674165086

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.