bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа для неурядових організацій у Львівській області
21.09.2011

Національний демократичний інститут міжнародних відносин (НДІ) розпочинає програму „Школа для неурядових організацій у Львівській області”, що триватиме протягом жовтня - грудня 2011 р.

В рамках програми експерти НДІ та лідери успішних українських громадських організацій навчатимуть і передаватимуть досвід ефективного вирішення місцевих проблем активістам не байдужим до долі свого краю.

Протягом жовтня - грудня 2011 року учасники програми зможуть пройти цикл навчань і консультацій, під час яких вони отримають необхідні знання та навички для розв’язання проблем місцевих громад і відстоювання інтересів громадян.

«Школа для неурядових організацій у Львівській області» допоможе вирішити проблему нехтування питанням громадської активності у сільських районах України. НДІ віднайде громадські організації у віддалених районах Львівської області і залучить їх до процесу побудови громадянського суспільства та вирішення проблем місцевих громад.

Програма навчання пропонує учасникам прослухати серію дводенних семінарів, виконати домашні завдання, відвідати консультації з основ ведення кампанії відстоювання інтересів громадян, побудови ефективної роботи з місцевою владою, місцевими осередками політичних партій, засобами масової інформації, залучення активних громадян та пошуку коштів на свою діяльність.

Громадські лідери з усіх районів, міст і сіл Львівської області запрошуються до участі у програмі. До Школи на конкурсній основі будуть зараховані ініціативні громадяни та активісти громадських організацій, які зможуть сформулювати актуальну місцеву проблему, на вирішення якої будуть направлені їхні сили під час навчання у Школі.

Учасникам конкурсу пропонується заповнити аплікаційну форму (міститься в додатку) та надіслати її до 14 жовтня 2011 року за адресою Національного демократичного інституту.

Фіналісти будуть повідомлені про результати відбору до 24 жовтня 2011 року.

Контакти

  • Ольга Лучка
  • РГБФ “Право і демократія
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.