bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дебати: «За і проти жінки керівника»
15.09.2011

За даними рекрутингової компанії HeadHunter, керівників жіночої статі в Україні всього 13%. Серед підприємців представниць жіночої статі всього 22%. Праця жінки гірше оплачується - в середньому українкам платять на третину менше, ніж чоловікам в аналогічних посадах.

Чому на керівних постах в українських компаніях так мало жінок? Чи слід українським компаніям переглянути кадрову політику і збільшити кількість жінок керівників, спираючись на позитивний досвід Європи? Чи зміниться в Україні патріархальний стереотип про розподіл ролей між статями: «Жінка - берегиня домашнього вогнища, чоловік - годувальник»?

На ці та багато інших питань можна отримати відповіді 5 жовтня на дебатах присвячених темі: “Українські реалії жінки керівника”.

Переваги та недоліки жінки керівника висловлять на дебатах експерти - представники бізнесу та політики, а також соціологи, дослідники гендерних питань.

До участі в дебатах запрошуються власники бізнесу, директори та топ-менеджери компаній, фахівці в галузі управління персоналом, представники політики та ЗМІ, представники жіночих громадських організацій.

Більш детальну інформацію про дебати можна отримати тут 

Місце проведення: м. Київ, вул. Басейна 1 / 2, конференц-зал Міжнародної бізнес школи «Nikland».

Час проведення: 11.00 - 13.00

Реєстрація учасників: Участь у дебатах безкоштовна за умови попередньої реєстрації до 3 жовтня по тел.: (044) 331 44 83, [email protected], www.nikland.com.ua

Організатор: Міжнародна бізнес-школа “Nikland”

Попередня акредитація журналістів обов’язкова

Контактна особа: Юлія Курченко, тел. (044) 331 44 83, email: [email protected]

Контакти

Коментарі

Богдан Маслич   4699 днів тому   #  

якісь дивні дебати "за і проти жінки керівника", що тут ДЕБАТУВАТИ? наступні "дебати" можна організувати на тему "за і проти блакитного неба", а потім і взагалі - "за і проти" :)

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Загарницька   4698 днів тому   #  

Богдан, дебаты посвящены теме "Следует ли украинским компаниям пересмотреть кадровую политику и увеличить количество женщин руководителей, аргументы "за" и "против"". Если у Вас есть, что сказать по этому поводу - будем рады видеть Вас.

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Гончар   4698 днів тому   #  

Підтримую пана Богдана!!!
Хоч наміри у організаторів, певно, були й добрі, але, як на мене, назва вдалася навіть трохи дискримінаційною. Знову жінка, як об'єкт, яким жонглюють?..

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.