bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на Першу Церемонію Нагородження територіальних громад
15.09.2011

Захід відбудеться 23 вересня 2011 року з 12.00 до 13.00 в приміщенні готелю «Атлас».

Даний рейтинг міст було сформовано в ході реалізації проекту «Громадськість та місцева влада – ефективні механізми співпраці» на основі дослідження, проведеного в 28 містах обласного підпорядкування Донецької області в березні – квітні 2011 року.

Методологія оцінки територіальних громад була розроблена експертами Донецької обласної організації ВГО «Комітет виборців України» виходячи з досвіду реалізації різних програм та проектів, а також аналізу різних підходів.

Основною метою формування рейтингу є надання оцінки наявному стану участі громадськості у вирішенні конкретних проблем громад та їх взаємодії з місцевою владою. В основу рейтингу міст обласного підпорядкування Донецької області були покладені наступні критерії: передбачуваність дій місцевої влади, рівні взаємодії влади та громадськості, інноваційність в діяльності влади.

Вищезазначений проект реалізується при інформаційній підтримці Головного управління взаємодії з громадськістю та у справах національностей і релігій Донецької облдержадміністрації та за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Для участі в заході необхідна попередня реєстрація (П.І.Б., посада, контактні телефони, місто) до16.00 20 вересня 2011 року за телефонами:

(062) 337-63-16; (050) 901-25-91 або за електронною адресою [email protected] Контактна особа – керівник проекту Єрьоміна Оксана.


 

Довідка:

Мета проекту «Громадськість та місцева влада – ефективні механізми співпраці» – активізувати громадян до участі у вирішенні конкретних проблем громад і сприяти більшій відкритості, прозорості, публічності та відповідальності органів місцевого самоврядування у містах обласного підпорядкування Донецької області шляхом запровадження (покращення) механізмів та процедур участі громадян у процесі вирішення питань місцевого значення.

Цільовою аудиторією цього дослідження стало місцеве самоврядування Донецької області, а саме – міста обласного підпорядкування: Донецьк, Авдіївка, Артемівськ, Вугледар, Горлівка, Дебальцеве, Дзержинськ, Димитрів, Добропілля, Докучаєвськ, Дружківка, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Костянтинівка, Краматорськ, Красний Лиман, Красноармійськ, Макіївка, Маріуполь, Новогродівка, Селидове, Слов`янськ, Сніжне, Торез, Харцизьк, Шахтарськ, Ясинувата. Таким чином, у дослідження ввійшли 27 міст – усі міста обласного підпорядкування Донеччини, крім м. Добропілля, яке відмовилось від участі.

Контакти

  • Анастасія Прокопенко
  • Донецька обласна організація ВГО “Комітет виборців України”
  • http://www.cvu.dn.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.