bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл з питань заповідної справи та екологічного оздоровлення Дніпра
05.09.2011

7 вересня 2011 року о 12:00 год. Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні та Ґете-Iнститут в Україні запрошують представників ЗМІ та неурядових організацій на прес-брифінг з нагоди оголошення конкурсу відеоробіт «Заповідна Україна» та круглий стіл з питань заповідної справи та екологічного оздоровлення Дніпра.

Прес-брифінг відбудеться у конференц-залі Ґете-Iнституту (Вул. Волоська, 12/4, четвертий поверх).

Час проведення прес-брифінгу – з 12:00 до 12:30. Час проведення круглого столу – з 12:30 до 14:00.

Серед доповідачів круглого столу - експерти Програми розвитку ООН в Україні, представники Українського товариства охорони природи, Асоціації природоохоронних територій України, неурядових екологічних організацій.

З питань акредитації та для отримання детальнішої інформації просимо звертатися до 18:00 год. 6 вересня за тел. (044) 287 51 33 або за адресою [email protected]

Відеоконкурс “Заповідна Україна» є продовженням однойменного конкурсу фотографій, що відбувся у 2010 році. Учасниками змагання було надіслано більше 700 знімків, які були зроблені у заповідних угіддях нашої країни: природних та біосферних заповідниках, національних природних парках, регіональних ландшафтних парках, заказниках, ботанічних садах.

Журі, до складу якого входили представники Програми розвитку ООН в Україні, Державної служби заповідної справи України, Всеукраїнської громадської організаціії «Асоціація природоохоронних територій України», журналу Photographer, компанії «Самсунг Електронікс Україна», порталу Bigmir, відібрало 50 кращих робіт. Саме ці фотографії у складі виставки «Заповідна Україна» у 2010-2011 рр. проїхали шістьма регіонами країни. Виставка відбулася у Києві, Херсоні, Сімферополі, Дніпропетровську, Харкові та Львові. Сьогодні організатори надають шанс творчим людям, небайдужим до заповідної природи, висловити свою думку за допомогою жанру відео. Це можуть бути документальні хроніки, відеоколлажі, міні-фільми або повноцінні кінострічки. Організатори конкурсу не обмежують творчу думку авторів та закликають підходити до теми найкреативніше.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.