bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Єврокомісія розповість українським ОГС, як отримати грант
22.08.2011

Представництво ЄС проведе інформаційну зустріч, присвячену двом конкурсам проектів для України за програмами "Недержавні стуктури і органи місцевої влади" та "Європейський інструмент з питань демократії та прав людини"

2 вересня 2011 року Представництво Європейського Союзу в Україні проведе інформаційну зустріч, аби представити наступні два конкурси проектів та відповісти на питання щодо них:

  • "Недержавні структури і органи місцевої влади в діяльності з розвитку: проекти в країнах-партнерах, Україна" – номер конкурсу проектів: EuropeAid/131664/L/ACT/UA; кінцевий термін для подання концепцій проектних пропозицій – 30 вересня 2011 року.
  • "Європейський інструмент з питань демократії та прав людини: Схема підтримки місцевих ініціатив в Україні" – номер конкурсу проектів EuropeAid/131662/L/ACT/UA; кінцевий термін для подання концепцій проектних пропозицій – 10 жовтня 2011 року.

До участі в інформаційній зустрічі запрошуються всі зацікавалені потенційні заявники, які представляють організації громадянського суспільства, місцеві органи влади та засоби масової інформації.

Інформаційна зустріч відбудеться у конференц-залі "Володимирська" в готелі "Xрещатик" за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 14 з 11.00 до 13.30.

Реєстрація учасників розпочнеться о 10.30.

Бажаючих взяти участь в інформаційній зустрічі просимо повідомити організаторів електронною поштою на адресу [email protected] або за телефоном +380 44 599 0195 до кінця робочого дня 31 серпня 2011 року.

Детальну інформацію про обидва конкурси проектів можна знайти в розділі "Можливості фінансування" на вебсайті Представництва ЄС в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.