bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Альтернативу віртуальному дитинству пропонують в Черкасах
19.08.2011

Старт проекту запланований 18 серпня 2011 року о 18.00 з яскравого свята для дітей та їх батьків у дворі будинку №7 по вул. Козацькій.

Метою проекту є пропаганда серед дітей до 12 років та їх батьків дворових ігор і живого спілкування. Підростаюче покоління чекають веселі та креативні дворові ігри, які в подальшому стануть альтернативою проведення дозвілля, а також вправи розминки при роботі за комп’ютером.



Для батьків – інтерактивна бесіда з фаховими експертами на тему: «Моя дитина та комп’ютер». Усіх учасників очікують подарунки, чудовий настрій та посмішки!

Проект реалізовується в рамках молодіжної програми «Майстерня громадської активності» за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойсса фонду ім. Роберта Боша та Спілки МітОст, Коаліції молодіжних організацій Черкаської області «Молода Черкащина» та «Української мережі освіти дорослих та розвитку інновацій» у партнерстві з Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром.

Інформація про програму: Майстерня громадянської активності» - це програма неформального демократичної освіти молоді та підтримки її суспільних, соціальних і культурних ініціатив.

В рамках “Майстерні” молодь з різних регіонів України має можливість поліпшити життя своїх міст через невеликі проекти і отримати нові знання та навички. Ця програма реалізується Колегіумом ім. Теодора Хойсса Фонду ім. Роберта Боша та об’єднанням МітОст спільно з «Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій», «Фундацією регіональних ініціатив» (Рівне), Донецькою громадською організацією «Альянс», Коаліцією молодіжних організацій Черкаської області «Молода Черкащина» та НУО «Клуб молодих лідерів» (м. Сімферополь).

У 2011 році програма в окремих регіонах підтримується місцевими міськими та обласними Управліннями у справах молоді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.