bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

НАМ запрошує на конференцію у Ялту
16.08.2011

29 – 31 серпня 2011 у Ялті Незалежна Асоціація телерадіоМовників проведе міні-конференцію «Нові медіа – нові помилки» для регіональних телерадіокомпаній, які мають власні он-лайн проекти і зацікавлені в їх подальшому розвитку. Спікери та запрошені експерти разом з учасниками шукатимуть шляхи ідентифікації типових помилок по роботі з новими медіа, способи їх уникнення або виправлення.

Мета конференції – обговорити типові помилки яких припускаються телерадіокомпанії під час реалізації власних он-лайн проектів або у процесі перетворення у мультимедійну компанію.

Спікери конференції:

  1. Юлія Смірнова, ТАВР
  2. Денис Гурський, МММ
  3. Стас Туголуков, RuTube
  4. Тетяна Гринєва, Изюм
  5. Віталій Голубєв, Медіа холдинг «ОГО»

Катерина М’ясникова, виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників: «Перехід на мультимедійні платформи поступово стає закономірним кроком на шляху еволюції сучасних українських ЗМІ. Водночас, робота з новими медіа вимагає особливого підходу та напрацювань. Під час конференції «Нові медіа – нові помилки» її учасники зможуть разом з фахівцями обговорити яким чином зробити такий перехід більш успішним».

Конференція відбудеться 29 – 31 серпня 2011 року у готелі "Кримський" за адресою: АР Крим, м. Ялта, вул. Басейна 20.

Участь у конференції безкоштовна. Проїзд та проживання оплачуються учасниками самостійно.

Реєстрація учасників відкрита до 25 серпня за телефонами 044 254-55-56, 044 289-25-99 або електронною поштою [email protected]. Передбачена можливість розміщення у номерах готелю «Кримський» (вартість одномісного номеру - 620 грн. на добу, можливе розміщення по двоє). Всіх бажаючих проживати у готелі «Кримський» просимо зареєструватись не пізніше 19-го серпня.

 


Міні-конференція «Нові медіа: нові помилки на шляху до успіху» здійснюються Незалежною асоціацією телерадіомовників за підтримки Програми «Засоби Масової Інформації» Міжнародного фонду “Відродження”. Мета проекту: Стимулювати розвиток та забезпечити ефективну роботу конвергентних платформ на базі регіональних медіа компаній, підвищивши таким чином різноманітність та доступність локальної інформації для громадян України. Детальніше про програму: www.irf.ua.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.