bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

А ваша редакція працює на чистій енергії? Запрошуємо в зелений прес-центр на EnergyCamp!
16.08.2011

Якщо Ви не журналіст, але ваші знайомі-журналісти можуть зацікавитися цією темою - поділіться інформацією з ними, будь-ласка!

Як часто Ваше видання, інформаційна агенція, телеканал, радіо-станція чи інтренет-ресурс працюють на “зеленій” енергії? Ви використовуєте сонячні батареї і енергію вітру, ваша ПТС їздить на біопаливі, а ви – на велосипеді, ви миєтеся в сонячному душі, ваш ноутбук і телефон заряджаються з “зеленої” розетки?

Це приваблива картинка, але кожного дня українські журналісти та українські медіа працюють переважно від енергії атому, від вугільних і газових електростанцій, від енергії, яку явно не можна назвати чистою. І тому газ стає чемпіоном публікацій і передач на енергетичну тему.

Greencubator пропонує альтернативу: ми запрошуємо українських журналістів попрацювати 2 дні в зеленому прес-центрі під час Greencubator EnergyCamp, енергетичного табору на природі, який повністю живиться за рахунок відновлюваних джерел енергії. В нас часто і багато говорять про відновлювану енергетику – EnergyCamp запрошує особисто скористатися її можливостями. Зрештою, чи багато Ваших колег може похвалитися, що працювали від енергії сонця?

До Ваших послуг:

  • робочі місця в польовому прес-центрі з повністю зеленою електроенергією
  • потужний інтернет-канал з можливістю відео-трансляції
  • цікаві і натхненні доповідачі EnergyCamp – фахівці та ентузіасти нової енергетики

Люди – головне, задля чого варто їхати на EnergyCamp. Ми самі любимо технологічні фішки, але саме люди, які виступають на EnergyCamp, творять атмосферу події і показують, що Україні може дати нова енергетика і нові енергетичні моделі.

Кого ви почуєте:

  • Андрій Конеченков з Української Вітроенергетичної Асоціації розповість про стан вітрової енергетики в Україні та проаналізує його в ключі світових тенденцій
  • Дмитро Муравський, засновник компаній “Аверс” і “Енергопроект”, запропонує альтернативу газу – у вигляді звичайної соломи та передових технологій її переробки * Представники компанії Activ Solar поділяться досвідом спорудження найбільших в СНД сонячних електростанцій – і розкажуть, які тут є бізнес-можливості для інвесторів
  • Володимир Зінченко з Житомирського агроекологічного університету покаже, як можна в приватному і промисловому господарстві вирощувати енергоносії на землях, непридатних для сільськогосподарського використання * Олександр Сорока з клубу приватних інвесторів StartUP.ua навчатиме молоді компанії залучати інвестиції в зелений бізнес

Ми також чекаємо на презентації українських “зелених” старт-апів (молодих технологічних компаній), що працюють в секторі енергетичних інновацій.

Хто з медіа вже з нами: редакція “Інвестгазети” працюватиме на виїзді під час EnergyCamp – і ми сподіваємося на розвиток серії “зелених” номерів, які видавництво “Економіка” і Greencubator започаткували разом у 2009 році.

Хто це робить:

Українська мережа енергетичних інновацій Greencubator – громадська організація, що прагне перетворити Україну на конкурентноздатну державу через енергетичні інновації і просуває енергоефективність, сталий розвиток і “зелені” стратегії зростання. Більше інформації на нашому сайті www.greencubator.info

  • Інтернет-підтримку EnergyCamp та підтримку відеотрансляції забезпечує наш давній партнер – компанія UNTC. Саме вони можуть в полі забезпечити потужний інтернет-канал – за 1 день
  • Відео-трансляцію забезпечує Platfor.ma
  • Технологічним та інжиніринговим партнером виступає спільнота фахівців енергетики Energy.ua

Як це виглядає:

ХОЧУ ПОЇХАТИ! ДО КОГО ЗВЕРТАТИСЯ?

Телефонуйте до Романа Зінченка за деталями +380 67 4492876, але попередньо реєструйтеся для участі тут 

Будемо раді прийняти всіх, але через обмежену кількість місць ми можемо закрити реєстрацію 25 серпня – тому реєструйтеся заздалегідь.

Джерело: greencubator.info/2011/08/15/press-centre-at-energycamp/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.