bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Миколаєві пройде Фестиваль культур
11.08.2011

13 серпня Міжнародна організація AIESEC в Миколаєві організовує четвертий Фестиваль культур, який відбудеться о 16.00 напроти Каштанового скверу.

Цей проект спрямований на формування у жителів міста чіткого уявлення про різні країни світу, а також на подолання мовного бар’єру.


У фестивалі братимуть участь студенти і молоді фахівці з таких країн, як Китай, Тайвань, Канада, Сербія, Угорщина, Словаччина, Єгипет, а також представники різних громад міста Миколаєва. Іноземці є учасниками міжнародної програми стажувань AIESEC.

Фестиваль культур організований в рамках проекту «Feel the World», який проходить з 1 по 27 серпня у форматі презентацій різних країн їх представниками. До кінця проекту будуть проведені презентації таких країн: Тайвань, Канада, Словаччина, Німеччина, Угорщина та інших.

На цьому заході жителі міста зможуть ознайомитися з культурами інших країн і поспілкуватися з іноземцями. Атмосферу фестивалю буде підтримувати жива етнічна музика.

Фестиваль культур здійснюється в рамках Міжнародного дня молоді.

Офіційний сайт організації: aiesec.mk.ua

AIESEC – це міжнародна організація, що об’єднує молодих людей, що прагнуть зробити вклад в суспільство і внести позитивні зміни до навколишнього світу. AIESEC робить це, розвиваючи лідерів, за допомогою програми міжнародних стажувань, глобального освітнього середовища і надання лідерського досвіду.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.