bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний літній табір на Черкащині
05.08.2011

Приєднуйся до Молодіжного табору у с. Вершаці Черкаської області. Тебе чекає динамічна, активна та весела програма табору, вражаюче святкування в кращих українських традиціях «Маковія» та маса інтелектуально-розважальних ігор.

Табір відбудеться з 13 по 16 серпня.

Всі витрати за рахунок організаторів.

Однак очікується, що окрім розваг, молоді учасники допоможуть місцевій громаді у ремонті сільського клубу. Він потребує косметичного ремонту в актовій залі, тому учасники три години щоденно фарбуватимуть та чепуритимуть його.

Інші 21 година доби розписана розважальною програмою та буде обов’язково погоджена з учасниками вже в перший день табору. До участі у таборі запрошується молодь Черкаської області віком від 18 років.

Для цього необхідно до 10 серпня заповнити он-лайн форму та 13 серпня до 9.00 прибути до приміщення Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру по вул. Смілянській, 23, оф.28.

Оскільки лише 20 осіб зможуть стати учасниками табору і гарно провести час там, то організатори залишають за собою право конкурсного відбору.

Перевага надаватиметься кандидатам з досвідом виконання малярських робіт та тим, хто зможе запропонувати певний дизайнерський підхід у оформленні актової зали. Передбачається, що житимуть учасники в наметах поблизу клубу або в приміщеннях клубу.

Тому кожен учасник має подбати про спальне місце самостійно, взявши з собою намет, каримат та спальник, або ж ковдру чи інші речі для розміщення у приміщеннях клубу. Повноцінне гаряче харчування буде організоване на природі, тому від учасників вимагається взяти з собою тарілку, ложку, чашку та інше за бажанням столове приладдя. Тим, хто хоче повернутися з табору з пам’ятною футболкою, варто захопити футболку, яку не жаль зіпсувати, з собою. Також для сільських вечорниць до «Маковія» буде доречне українське народне вбрання або його елементи. Табір у Вершацях чекає саме на тебе!

Організатори: Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр, РНГО «Центр соціального партнерства», Черкаський обласний молодіжний центр праці за фінансової підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.