bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EnergyCamp–Київ продемонструє потенціал “зеленого” бізнесу. В польових умовах
29.07.2011

27-28 серпня EnergyCamp–Київ продемонструє переспективи і значимість “зелених” енергетичних технологій для української економіки, поєднуючи живе спілкування з лідерами “зелених” бізнесів з “живою” демонстрацією технологічних рішень.

Табір, що працюватиме від відновлюваних джерел енергії, збере більше сотні представників технологічних та інжинірингових компаній, інвесторів та консультантів, медіа та блогерів, які рухають вперед цей сектор.

Бізнес в інноваційних галузях часто йде попереду держави. Саме тому він і є інноваційним. І держави-лідери прагнуть створити умови, в яких проривні бізнеси зростають. Але все одно – на першому місці завжди стоїть той, хто щось створює – інноватор і підприємець.

Ми віримо в те, що енергетика і зелені технології – це велика тема для наукового та комерційного поступу. І ми знаємо, що в Україні є компанії, які вірять в цю справу, рухають її вперед і яким є що продемонструвати.

Технологія – це абстракція, поки її не побачиш. І для того, щоб в Україні побачили і оцінили розробки і бізнеси в сфері нової енергетики та “зелених” технологій, 27-28 серпня на Десні поряд із Києвом Greencubator проводить енергетичний форум, що демонструє “зелені” технології в дії – EnergyCamp.

EnergyCamp – це відкритий форум присвячений відновлюваній енергетиці та стійкому розвитку, що проводиться на свіжому повітрі і живиться “зеленою” енергією та драйвовим настроєм учасників.

На EnergyCamp-і ви зможете почути:

  • керівників і менеджерів компаній, які мають що розповісти – з власного практичного досвіту проектів в сфері нової енергетики
  • інноваторів та винахідників, які розробляють в Україні технології енергетичного прориву локального та глобального масштабів
  • інвесторів, які вкладають гроші в зелені рішення
  • представників бізнес-шкіл, що працюють над “озелененням” своїх навчальних програм

Бізнес-орієнтованому EnergyCamp’у допомагатиме діловий медіа-партнер – видавництво “Економіка”, що за сприяння Greencubator’a в минулому році вперше видала “зелені” номери своїх видань (“Дело”, “Инвестгазета”) повністю присвячених “зеленим” енергетичним технологіям.

EnergyCamp завжди був відкритою платформою для спілкування. Ми продовжуємо цю добру традицію і зараз. Тому пропонуємо Вам долучатись до її творення: * презентаційна зона – запрошуємо яскравих доповідачів * медіа-зона – журналісти зможуть працювати в полі від чистої енергії і чистого інету * демо-зона – залізяки і технології. Бізнесу і винахідникам. Запрошуємо!

Маєте цікаві ідеї? Наші контакти – внизу релізу :)

Зареєструватись на EnergyCamp можна за цим посиланням

Більш детальну інформацію про київський EnergyCamp можна знайти на сторінці 

Виступи, програма Андрій Зінченко [email protected] +380 67 744 15 80

Партнерство/спонсорство Роман Зінченко [email protected] +380 67 449 28 76

Волонтери, проїзд, реєстрація Юрій Пивоваренко [email protected] +380 97 230 94 11

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.