bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реформа охорони здоров’я у фокусі Громадської ради при ДонОДА
13.07.2011

Основною метою ресурсу (medreformadn.blogspot.com) є інформування громади регіону щодо реалізації реформи. Блог складається з кількох розділів:

  • Головна сторінка, з актуальними новинами з сфери реформи охорони здоров’я.
  • Думки експертів, з судженнями провідних фахівців щодо реалізації, перспектив та загроз реформування.
  • Законопроекти та нормативна база, де можна дізнатись про законопроекти та нормативні акти, які безпосередньо регламентують реформу охорони здоров’я як на національному, так і на регіональному рівнях.

Блог створений у рамках проекту “Реформа охорони здоров’я: ризики та реальність”, який розроблений та впроваджується постійною комісією з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства і дитинства Громадської ради при ДонОДА.

Основною метою проекту є формування у громади, практичних лікарів та організаторів охорони здоров’я чіткого розуміння механізму, необхідності та результатів проведення реформи охорони здоров’я та узагальнення напрямків реорганізації медичної галузі на основі науково-обґрунтованого підходу з залученням фахівців та ТОР-менеджерів охорони здоров’я в межах діючого правового поля України.

Члени Постійної комісії будуть вдячні всім, хто надасть актуальну інформацію та пропозиції щодо реалізації реформи на Донеччині. Отримані дані будуть узагальнені та розміщені на нашому ресурсі.

Більш детально про проект Ви можете дізнатись на сторінках блогу «Реформа охорони здоров’я у Донецькій області» medreformadn.blogspot.com та звернувшись до контактних осіб за електронною поштою: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.