bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Які права має людина без паспорту?
06.07.2011

15 липня 2011р. в м. Кіровоград відбудеться всеукраїнський форум громадських організацій “Які права має особа без паспорту?”, що ініціює громадська організація «Територія успіху»

А за даними дослідження, що проводилось ГО «Територією успіху», практично 40% осіб, що відбувають покарання в місцях позбавлення волі не мають паспортів. Департамент виконання покарань не має коштів для відновлення втрачених документів, тому виходячи на свободу, люди, не маючі паспорту, стикаються з безліччю проблем. Відсутність паспорту, автоматично призводить до того, що особа стає «невидимкою» для всіх державних установ, і, як наслідок, позбавляється можливості реалізувати свої права. Саме над дослідженням цієї проблеми працювала ГО «Територія успіху» впродовж реалізації проекту «Які права має особа без паспорту?», метою якого стало проведення дослідження причин втрати документів та напрацювання алгоритмів їх відновлення і розшуку.

Отже, на форумі організатори планують оприлюднити аналітичний звіт по результатам моніторингу, обговорити питання, щодо забезпечення збереження паспортів осіб, які знаходяться в місцях позбавлення волі та можливості їх відновлення. Також, планується напрацювати рекомендації органам влади.

Учасником форуму стати не складно. Потрібно мати інтерес та бажання долучатися до вирішення даної проблеми та заповнити анкету (дивіться додаток)

Форум відбудеться: 15 липня 2011р. з 10.00, за адресою: м. Кіровоград, вул. Орджонікідзе, 7, Бізнес - центр «Ельворті», 5 поверх, конференц-зал .

Організатори забезпечують: відшкодування вартості проїзду, за умови наявності квитків (рейсовим автобусом або потягом (купе), забезпечують харчуванням та роздатковим матеріалом.

Тож, запрошуємо всіх бажаючих надсилати заповнені анкети на адресу: [email protected] до 9 липня 2011р.до 17.00. Запрошення учасникам буде надіслано додатково до 11 липня 2011р. Контактна особа: Дуднік Інга, т. (0522) 27-09-63

Проведення даного заходу стало можливим за фінансової підтримки ПРОООН «Розвиток громадянського суспільства».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.