bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cтажування – це те, що вам потрібно
28.06.2011

Кінець червня - це час, коли студенти вже здали іспити, захистили дипломні роботи і мріють про безтурботні літні канікули. Відпочинок, звісно, потрібен усім, але варто задуматись над своїм подальшим професійним розвитком та життєвою стежиною, по якій рухатись далі.

Самоосвіта – інструмент досягнення успіху, завдяки якому ми можемо здобувати нові професійні навички, розвиватися і ставати кращими з кращих. Проте, вища освіта в університетах, інститутах та інших вишах – це лише база, основа з основ. Де ж набратися практичних навичок, знань та досвіду? На це запитання існує відповідь: необхідний досвід вам надасть стажування.

Якщо задатися ціллю та шукати можливості проходження стажування, то можна знайти безліч пропозицій спробувати свої сили у реалізації проектів, навчитися у старших колег та з користю провести свій час. Таку можливість стажування вам також надає і Львівська Міська Рада запрошуючи до участі в програмі стажування «Перший Кар’єрний Крок». Окрім допомоги студентам в професійному рості, програма, співпрацюючи з громадською організацією Центр Громадянських Ініціатив, ставить також за мету формування і розвиток свідомого громадянського суспільства. Адже хто як не молоде покоління, патріоти своєї держави може таке суспільство створити?
Що ви отримаєте пройшовши стажування у ЛМР? Стажування у ЛМР дасть вам можливість проявити свої професійні знання, вміння та навички, лідерські якості під час роботи у одному із департаментів.

«У ЛМР я стажуюсь тривалий час і протягом цього періоду ми разом з декількома активними людьми втілюємо проект “Клуб Практиків Туристичного Бізнесу”. Ми ставимо за мету створити середовище для навчання, стажування, написання та реалізацію проектів і нових туристичних продуктів для розвитку туристичної індустрії міста.» Уляна Середич.

Зокрема, 1 липня 2011 року об 11.00 в приміщенні Великої сесійної зали Львівської міської ради відбудеться нагородження активних учасників стажування та видача дипломів. Запрошуємо усіх бажаючих!

Як отримати можливість пройти стажування?

Крок 1: Дайте собі відповідь на запитання: Для чого мені потрібне стажування?

Крок 2: На сайті Львівської міської ради city-adm.lviv.ua відвідайте розділ «Стажування» і заповніть аплікаційну форму

Крок 3: Надішліть аплікаційну форму на електронну адресу [email protected]

Крок 4: З Вами сконтактується координатор програми і повідомить про подальші кроки.

Контактна інфорація: Керівник програми Галина Бордун 297 57 59 м. Львів, пл.Ринок, 1, каб. 215

Отож, перефразовуючи знаменний вислів Уїнстона Черчілля, пам’ятайте: той хто володіє знаннями, володіє світом. Успіху!

Контакти

  • Галина Бордун
  • програма стажування “Перший кар’єрний крок”
  • [email protected]
  • 297 57 59

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.