bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ та ТЦК запрошують до участі в міжнародному круглому столі
22.06.2011

Чи спроможні українські ОГС вести діалог з владою на різних рівнях для досягнення позитивних результатів? Як побудувати конструктивну і взаємовигідну співпрацю між ОГС та владою? Де можна дізнатись про позитивний досвід співпраці органів влади та ОГС в Україні?

Якщо Ви знаєте відповіді на ці запитання, тоді станьте одним з учасників Міжнародного круглого столу «Пошук інструментів співпраці влади та ОГС: досвід України, Молдови та Великобританії».

Круглий стіл відбудеться в рамках проекту «Посилення громадянського суспільства через кордони для розвитку демократії», що впроваджується спільно низкою громадських організацій: Euclid Network (Великобританія), Творчий центр ТЦК, Ресурсний центр ГУРТ (Україна), Contact Center (Молдова), World Window (Молдова), CReDO (Молдова), FDSC (Румунія), European Exchange (Німеччина). Проект фінансово підтримується Фондом демократії ООН (UNDEF).

В ході круглого столу будуть обговорені інструменти, що існують в нашій та інших країнах для налагодження партнерства між владою та громадським сектором, шляхи підвищення їх ефективності та перспективи використання закордонного досвіду для покращення міжсекторального партнерства в Україні та Молдові.

Захід відбудеться 7 липня в готелі «Русь» за адресою: м.Київ, вул.Госпітальна 4.

Тривалість заходу: 14.00 – 18.00.
Кошти за проїзд та проживання в готелі відшкодовуються.

Реєстрація на участь у круглому столі триватиме до 1 липня 2011 року за цим посиланням: https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDgwS1FyVi1pRGtKakdZbTN2cGdGd1E6MQ

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.