bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтерство - сприяння розвитку чи створення перепон?
17.06.2011

Шановні колеги!

Запрошуємо 24 червня 2011 р. взяти участь у круглому столі „Закон України „Про волонтерську діяльність”: сприяння розвитку чи створення перепон?”. Круглий стіл організовують та проводять Всеукраїнська молодіжна громадська організація „Соціальна ініціатива” та Всеукраїнський громадський центр „Волонтер”

Метою проведення заходу є публічне обговорення проблем та перспектив впровадження новоприйнятого закону у практику роботи волонтерських організацій.

До участі у зазначеному заході запрошені представники громадських організацій, представники державних управлінь та служб, спеціалісти мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, науковці, волонтери. В рамках круглого столу заплановано інтерактивне обговорення Закону України „Про волонтерську діяльність” № 3236-VI від 19.04.2011 р., презентація експертної думки щодо можливостей його практичного застосування, обговорення питання щодо внесення змін до закону.

Місце проведення: Приміщення Департаменту молодіжної політики (вул. Десятинна, 14, каб. 319). Початок роботи о 12.00

Попередня акредитація обов’язкова. Зареєструватися для участі у заході можна за електронною адресою: [email protected]  У заявці необхідно вказати: прізвище та ім’я, назву організації, контактні дані. (Заявка у додатку).

Контакти

  • Трубнікова Ольга
  • ВМГО “Соціальна ініціатива”
  • [email protected]
  • 067 309 62 01

Коментарі

Тимчук Тарас    4738 днів тому   #  

пані Ольго, поінформуйте, будь ласка, чи відбувся цей захід і де можна ознайомитись з його результатами?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.