bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошено набір на навчальну програму “Менеджмент здоров’я”
15.06.2011

Інститут соціального здоров’я людини – це участь в житті суспільства з поглядом в майбутнє! Дедалі більше вчених усього світу приходять до висновку найбільшої ефективності при лікуванні та профілактиці поширених захворювань через підхід до людини як єдиного цілого.
Як це зрозуміти:

  • тілом людини займається сучасна симптоматична медицина;
  • психоемоційним (душевним станом) людини опікуються психологи, психотерапевти, психіатри;
  • духом – мудреці, священики, пастирі. Кожен з цих спеціалістів говорить на своїй мові.

Як же їх зрозуміти та поєднати рекомендації з найбільшою користю для конкретної людини? Ці складові живуть та розвиваються за певними закономірностями – Законами буття. Природнім бажанням кожної людини є стати щасливою, здоровою, багатою, гармонійною, реалізувати свої таланти, здобути стабільність у всіх сферах життя.

Де ж вирішення? Пізнання цих законів і їх проживання дає можливість реалізації цих бажань. В результаті творчого пошуку, систематичного навчання практичного застосування понад 15-річного досвіду створили доступну для розуміння кожного, просту і ефективну систему знань та практичних дій, яка веде до гармонії духу, душі і тіла, дає можливість реалізувати бажання бути щасливим, жити свідомо та любити безумовно.

Навчальна програма «МЕНЕДЖМЕНТ ЗДОРОВ’Я» передбачає ознайомлення з новими тенденціями в розвитку цивілізації і соціального устрою, підходами і технологіями цілісного сприйняття і аналізу процесів і явищ, основами системного управління і профілактики здоров’я.

Базовий курс «Причинно-системні основи здоров’я людини» включає:
 

  1. Основи життєдіяльності людини (яким чином цю медицину відобразити на одному аркуші паперу).
  2. Психосоматика (чи знаєте Ви, що це 80% хворобливих станів у вигляді негативних думок, емоцій).
  3. Психологія майбутнього (основи гармонійного життя)

Після закінчення курсу видається Сертифікат міжнародного зразку. Формується друга група. Початок навчання 1 вересня 2011 року. В співпраці з Міжнародним центром впровадження програм ЮНЕСКО, Університетом «Львівський Ставропігіон», Львівським обласним центром здоров’я та іншими партнерами.

Інститут приймає участь у конференціях, круглих столах, виставках, які проходять на регіональному, всеукраїнському та міжнародному рівнях. ІСЗЛ у співпраці з медичними центрами та лікувальними установами пропонує просвітницькі модулі, майстер-класи, семінари.

Запрошуємо до співпраці Контактні тел.: (032)2721227, 0975339353, 0673673204.

Контакти

  • Алла Червенкова
  • Інститут соціального здоров’я людини
  • [email protected]
  • +38 (067) 36 73 204

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.