bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прийняття присяги добровольцями Корпусу миру
13.06.2011

У четвер 16 червня 2011 року о 12:30 Надзвичайний і повноважний посол США Джон Теффт приведе до присяги нових добровольців Корпусу Миру США в Україні.

Урочиста церемонія відбудеться у приміщенні Будинку вчителя за адресою: вул.Володимирська, 57.

Нові добровольці дадуть обіцянку служити зміцненню поваги та дружби між людьми різних національностей та культур, працюючи пліч-о- пліч з українськими колегами в усіх регіонах України.

Цього року Корпус миру США святкує 50-річницю. Корпус миру в Україні було засновано в травні 1992 року у відповідності з двосторонньою  Угодою, підписаною президентом України Леонідом Кравчуком та президентом США Джорджем Бушем. Програма Корпусу миру в Україні включає викладання англійської мови, розвиток практичних навичок для молоді та навичок менеджменту з метою підтримки цілей, проголошених Урядом України: вступу України до світової економічної спільноти та
інтеграції у глобальний світ.

Корпус миру в Україні є найбільшою програмою з понад 70 програм організації у всьому світі. З 1992 року понад 2300 добровольців Корпусу миру працювали в понад 1200 українських громадах вчителями, консультантами з менеджменту,  захисниками довкілля та спеціалістами з розвитку молоді.

Добровольці ведуть велику кількість проектів в українських громадах, які включають громадянську освіту, надають тренінги з лідерства для молоді та розвитку громад, створення бібліотек та ресурсних центрів для вчителів та посилення менеджменту, організацію літніх таборів відпочинку для молоді, мовних курсів для дорослих, а також курсів підвищення кваліфікації для вчителів, та інформацію про здоровий спосіб життя та профілактику ВІЛ/СНІДу.

Урочиста церемонія 16 червня позначить завершення 11-тижневої підготовчої програми, яку майбутні добровольці пройшли в містечках та селах Київської, Чернігівської областей та у місті Чернігів.

Корпус миру фінансується за рахунок коштів американських платників податків. Організація сприяє зміцненню миру і дружби між людьми різних національностей та культур. Протягом чотирьох десятиліть Корпус миру працює в понад 120 країнах. В Україні Корпус миру працює у трьох напрямках: викладання англійської мови як іноземної, розвиток громад та розвиток молоді.

Цілі Корпусу миру США в Україні:

  • допомагати громадянам України шляхом надання компетентних спеціалістів для задоволення існуючих потреб у технічній кваліфікації
  • сприяти кращому розумінню американців українцями
  • сприяти кращому розумінню українців з боку американців

Для отримання акредитації представники засобів масової інформації
повинні звертатися до Генриха Шимоновича за телефоном (044) 391-6620

Контакти

  • Генрих Шимонович
  • (044) 391-6620

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.