bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EnergyCamp повертається – в оновленому форматі та з новими партнерами!
09.06.2011

Після піврічної перерви Greencubator радий оголосити про відкриття нового сезону EnergyCamp-ів – форумів присвячених відновлюваній енергетиці, що проводяться під відкритим небом і живляться від чистих, відновлюваних джерел енергії та хорошого настрою спільноти учасників.

1-2 липня біля Ржищева Київської області в рамках фестивалю “Трипільське Коло” Greencubator проводить перший у 2011 році EnergyCamp.

Ми дякуємо партнерам і спільноті EnergyCamp за ваші запитання та ідеї: завдяки цьому зворотньому зв’язку ми розвиваємо і покращуємо формат події.

В програмі залишаються цікаві виступи, жваві дискусії на тему відновлюваної енергетики та енергоефективності, робота всієї техніки EnergyCamp від енергії сонця, а додаються:

  • майстер-класи від практиків відновлюваної енергетики
  • можливість навчитися самим робити геліоколектори
  • сонячний душ (нарешті :)

EnergyCamp у Ржищеві ми організовуємо спільно із партнерами – фестивалем “Трипільське Коло”. Тож учасники зможуть взяти участь одночасно у двох подіях і скористатись величезною кількістю нагод для спілкування, розваг, цікавих і несподіваних знайомств та відкриттів.

Програма події ще формується, і ми запрошуємо до участі в EnergyCamp: * авторів цікавих і доступних енергетичних технологій * представників громад, яким є що розказати про свій досвід в енергоефективності та відновлюваній енергетиці * компанії, що розвивають в Україні відновлювану енергетику та нові енереготехнології * представників громадських організацій, які працюють в галузі відновлюваної енергії

Вам цікаво поспілкуватись із людьми, що працюють в сфері відновлюваної енергетики? Навчитись робити геліоколектор із підручних матеріалів? Поспілкуватись із дружньою спільнотою? Подивитись фільми на енергетичну/екологічну тематику? Послухати виступи людей, що займаються енергоефективністю і сталим розвитком? – Тоді Вам — на EnergyCamp :)

Для всіх зацікавлених – прості наступні кроки:

  • щоб взяти участь в EnergyCamp – реєструйтеся тут http://greencubator.info/projects/energycamp/regform/
  • хочете виступити на EnergyCamp і поділитися знаннями зі спільнотою – звертайтеся до Андрія Зінченка (контакти – нижче)
  • хочете бути волонтером – звертайтесь до Юрія Пивоваренка (контакти – нижче
  • якщо ви хотіли б підтримати EnergyCamp як спонсор чи партнер – звертайтеся до Романа Зінченка (контакти – нижче)

ДЛЯ ТИХ, ХТО ЩЕ НЕ ЗНАЙОМИЙ ІЗ EnergyCamp:

EnergyCamp – серія подій, присвячених відновлюваний енергетиці, що з 2009 року проводиться командою Greencubator’а в різних регіонах України. Особливість EnergyCamp – робота під відкритим небом, використання тільки відновлюваних джерел енергії, дружня спільнота, відсутність нудних доповідачів :)

  • Більше про EnergyCamp Ви можете дізнатись за такою адресою: http://greencubator.info/energycamp
  • Відео з попередніх EnergyCamp: http://www.vimeo.com/album/246932
  • Фотографії з попередніх EnergyCamp: http://picasaweb.google.com/greencubator.info
  • Виступи, програма: Андрій Зінченко [email protected] +380 67 744 15 80
  • Партнерство/спонсорство: Роман Зінченко [email protected] +380 67 449 28 76
  • Волонтери, проїзд, реєстрація: Юрій Пивоваренко [email protected] +380 97 230 94 11

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.