bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю
09.06.2011

15 червня 2011 року в приміщенні Львівського міського центру зайнятості (вул.. Кн. Ольги 122) відбудуться заходи спрямовані на покращення зайнятості неповносправних осіб. 

У програмі заходів:

  • 10-00 - Семінар для працедавців: «Юридичні та психологічні аспекти працевлаштування осіб з інвалідністю»
  • 11-00 - Ярмарок вакансій для неповносправних осіб.
  • 11-30 - Круглий стіл – рада соціальних партнерів на тему: « Часткова та тимчасова зайнятість осіб з інвалідністю - як можливий інструмент зняття соціальної напруги».

Учасники ярмарку вакансій матимуть змогу пройти співбесіду з представниками близько 20 підприємств, установ, організацій Львова, ознайомитися з вакансіями, поданими працедавцями, а також - з переліком вільних робочих місць (вакантних посад), наявними на ринку праці Львова та з послугами державної служби зайнятості, отримати консультації фахівців Агенції з працевлаштування неповносправних осіб.

Організатори:
Львівський міський центр зайнятості, Товариство «Зелений хрест», Львівський обласний молодіжний центр праці та соціальні партнери.

Заходи підтримуються проектом «Розвиток громадянського суспільства», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2009-2012рр, а також фінансовій підтримці Антикризової програми Міжнародного фонду «Відродження» через Міжобласний благодійний фонд «Фонд розвитку Карпатського Єврорегіону».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.