bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум громадських активістів у Броварах
31.05.2011

4 червня об 11:00 у малій залі МКЦ «Прометей» (м. Бровари, бул. Незалежності, 4) відбудеться Форум громадських організацій та громадських активістів м. Бровари, організований броварською міською громадською організацією «Прозоре суспільство».

Мета Форуму – активізувати діяльність громадського сектору у м. Бровари шляхом встановлення контактів та налагодження співпраці між дієвими громадськими організаціями та громадськими активістами м. Бровари.

«Найбільша проблема громадського сектору Броварів, на нашу думку, навіть не в тому, що більшість мешканців не знають про діяльність міських громадських організацій, а в тому, що самі організації мало знають про діяльність одна одної. Саме для того, щоб це виправити, ми й ініціювали проведення Форуму. Насамперед ми хочемо, щоб громадські активісти перезнайомились між собою, знайшли однодумців та партнерів, визначили спільні напрямки роботи та разом подумали над тим, як покращити умови громадської діяльності у Броварах», - зазначають організатори Форуму.

План роботи Форуму:

  1. Вступне слово від організаторів Форуму – ГО «Прозоре суспільство».
  2. Презентація діяльності громадських організацій-учасниць Форуму.
  3. Дискусія на тему «Основні напрямки розвитку громадського сектору м. Бровари»:
    - наявні можливості участі громадськості у прийнятті рішень органами влади; - труднощі у роботі громадського сектору в м. Бровари та шляхи їх вирішення; - способи пожвавлення громадської активності та підвищення професійного рівня громадських активістів міста.
  4. Підведення підсумків Форуму та планування подальшої співпраці між громадськими організаціями та громадськими активістами м. Бровари.

Прохання для участі у Форумі підготувати коротку презентацію своєї організації (у форматі презентації (.ppt), або у текстовому форматі (.doc), або в усній формі), у якій подати таку інформацію: повна назва громадської організації; рік заснування та форма легалізації; мета діяльності; керівний склад; кількість членів; основні форми роботи; найцікавіші проекти за минулий рік; плани на 2011 рік; контакти організації (адреса, телефон керівника).

Електронну версію презентації прохання надіслати на електронну скриньку [email protected]  до 3 червня 2011 р.

Про своє бажання взяти участь у Форумі прохання повідомити за телефоном:
(067) 962-98-06, Аліна Дяченко, координатор проекту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.