bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІ Благодійний еко-фестиваль “Чарівне містечко”
31.05.2011

Запрошуємо Вас долучитися до нашої ініціативи “Зробимo планету чистою!” в рамках програми ІІ Благодійного еко-фестивалю «Чарівне містечко», яку ми, Рада лідерів шкіл Шевченківського району та оргкомітет ІХ Міжнародного конкурсу-фестивалю «Чарівна свічка» організували на честь Дня захисту дітей разом з активними жителями Києва, зірками шоу-бізнесу України, спонсорами, меценатами та екологічними організаціями.

Метою цієї ініціативи є проведення просвітницької кампанії Еко-етикету,завдяки якій ми поєднали дві актуальні теми — діти та екологія.

Всі жителі землі, а насамперед діти повинні усвідомити, що Планета стане чистою, коли чистими будуть наші помисли, серця, навколишнє середовище. Цьому навчати потрібно з дитинства і тоді ми зростимо покоління небайдужих людей, які зберігатимуть Землю та людство від морального сміття та житимуть у чистому природному середовищі, зможуть впливати на екологічну ситуацію в нашій країні,зберігати від сміття свої думки, свій дім, наш Київ та всю Планету!

З нашого Еко-фестивалю почнеться проведення широкомасштабної навчально-просвітницької акції для учнівської молоді Шевченківського району в Школі Еко-етикету. Також в цей день буде підписано звернення до КМДА про проведення просвітницької кампанії - уроків Еко-етикету в школах Києва, щорічних міських зборів лідерів шкіл і участь в Екологічних квестах, майстер-класах, конференціях по запровадженню системи роздільного збору ТПВ в місті Києві.

ІІ Благодійний еко-фестиваль «Чарівне містечко» проходитимє з 3.06.до 5.06.2011р. просто неба:

  • 03.06 з 16.00 в парку ім. Шевченка (вул.Л.Толстова),
  • 04.06 з 16.00 в містечку атракціонів ТЦ «Даринок»(вул.Магнитогорська,3)
  • та 05.06 з 14:00 в парку «Веселка» (м. Нивки,вул.Салютна,1).

Разом ми зможемо отримати уроки Еко-етикету, залишити свої підписи на зверненні”Зробимo планету чистою!”, підтримати юні таланти - учасників ІХ Міжнародного конкурсу-фестивалю «Чарівна свічка», отримати творчі подарунки від зірок Українського шоу-бізнесу, узяти участь у яскравому святі дитинства та зробити практичний крок до мети багатьох наших співвітчизників: вести здоровий спосіб життя, жити у чистому природному середовищі, впливати на моральну та екологічну ситуацію в нашій країні!

Ми запрошуємо Вас приєднатися до акції та стати партнером фестивалю!

Всім партнерам та спонсорам ми надаємо можливість публічно заявити про себе під час прес-конференції, яка відбудеться о 17.00 на відкритому майданчику парка «Веселка», розмістити свої логотипи на нашому сайті та на друкованих банерах, що поширюватимуться у пост - фестивальній рекламній кампанії за участі зірок шоу-бізнесу.

Для ефективного проведення акції нам дуже потрібні організації-волонтери та приватні особи-волонтери які б змогли надати інформаційну підтримку, компанії, які б змогли долучитися до організації Еко-школи Етикету у всіх районах Києва та інші небайдужі до навколишнього середовища люди.

Запрошуємо зареєструватися у нас на сайті magicandle.com.ua та Еко-блозі, отримати більше інформації про проект «Школа еко-етикету» та першу акцію “Зробимo планету чистою!”

Ми будемо дуже вдячні, якщо ви, разом із своїми родинами, власними дітлахами приєднаєтесь до цього руху, приймете участь у нашому Еко-фестивалю «Чарівне містечко» та поширите це запрошення серед Ваших друзів, колег та знайомих.

Зробимо планету чистою разом, подаруємо один одному чарівне свято спілкування на ЧИСТІЙ ПЛАНЕТІ, в чистій столиці України!

Контакти

  • Євгенія Макєєва
  • Автор проекту «Школа еко-етикету»
  • [email protected]
  • +38 063 206 73 91
  • 279 13 174

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.