bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Урочисте відкриття фотовиставки «Діти як діти»
30.05.2011

1 червня 2011р. о 14:30 в рамках Інформаційної соціальної кампанії відбудеться урочисте відкриття фотовиставки «Діти як діти». Захід проводитиметься у парку ім. Т.Г. Шевченка, Будинок дитячої творчості.

Мета акції: допомогти інтеграції особливих дітей в соціальне середовище, привернути увагу до їх здібностей і можливостей. Всі відвідувачі отримають правила дружби та доброти, а також матимуть змогу підписати спільну заяву.

В Будинку дитячої творчості виставка триватиме 3 дні, аналогічні фотовиставки пройдуть в інших містах України, зокрема, у Луцьку, Львові, Долині, Харкові, Сумах, Чернігові, Житомирі та інших.

До участі у заході запрошені:

  • Юкіє МОКУО – Голова представництва Дитячого фонду ООН в Україні
  • Терезія ЯЦЕНЮК – Голова Наглядової Ради Фонду «Відкрий Україну» Представник Посольства США в Україні
  • Олена СІЧКАР – заступник Директора Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту України
  • Володимир ВОВК – в.о. Директора Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації
  • Віктор ДАВИДЕНКО – Перший заступник голови Шевченківської РДА у м. Києві

Представники Київського міського центру соціальних служб для сім’ї та молоді, неурядових організацій, діти та їх батьки

Інформаційна соціальна кампанія «Діти як діти» – це громадська ініціатива небайдужих людей, яка є важливою частиною багаторічної діяльності з підтримки особливих дітей.

Ця акція потрібна для розширення простору людяності та дружелюбності, який існує між дітьми. Вона розрахована на найближчий рік і проходитиме в різних містах та містечках України (зокрема, її вже підхопили вісім регіонів) під девізом «Якщо ви нас не бачите, це не означає, що нас немає».

Кампанія «Діти як діти» об’єднала організації, сім’ї, вчителів, вихователів та всіх тих людей, які не байдужі до дітей, які потребують особливої уваги: дітей з вадами слуху і зору, з синдромом Дауна, з розладами зі спектру аутизму, з порушеннями фізичного та розумового розвитку, ВІЛ-позитивних, з онкологічними захворюваннями та інших дітей з відмінностями.

Інформаційна соціальна кампанія «Діти як діти» впроваджується за підтримки Фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» (Open Ukraine), а також Офісу Держсекретаря США з глобальних жіночих питань, ініціатива малих грантів

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.