bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовжено реєстрацію на дебатний проект “Знай права!”
27.05.2011

Продовжено реєстрацію на дебатний турнір у рамках проекту “Знай права!”, присвяченого правам національних та етнічних меншин. Заявки на турнір, що складається з онлайн-підготовки в червні та дебатного турніру у м. Горлівка (Донецька обл.) 1 - 3 липня, де учасники будуть змагатися у 4 відбіркових раундах, півфіналах та фіналі, а також відвідають тренінг з прав людини, приймаються до 30 травня включно.

Приймаються заявки від молоді зі Східної України (Донецька, Луганська, Харківська, Запорізька та Дніпропетровська області) та АР Крим. Для суддів та експертів немає обмежень за географічним показником.

Проект реалізується Молодіжним дискусійним клубом м. Горлівка Донецької області, правозахисним центром “Поступ” (м. Луганськ) та Спілкою молодих юристів (АР Крим) спільно з Ru-iDebate - compedium of resources for debaters in Russian та Мережею активистів правозахисного руху.

Проект натхенний програмою про національні та етнічні меншини @ctivation.pl від фундації Humanity in Action Poland. Реалізація проекту стала можливою завдяки підтримки фундацій Humanity in Action Poland та PZU Foundation.

Формат дебатів – британський формат парламентських дебатів.

Мова турніру – українська та російська.

Організаційний внесок відсутній.

Учасники турніру, судді та експерти (окрім мешканців м. Горлівка) будуть забезпечені житлом на час проведення дебатного турніру. Також їм буде частково відшкодована вартість проїзду до місця проведення турніру у обидві сторони. Учасники турніру будуть забезпечені харчуванням під час проведення дебатного турніру.

Крім того, учасникам буде забезпечено культурну програму та соушиалз. Передбачено візит до унікального музею мініатюрних кніг м. Горлівка із прослуховуванням лекції про свободу слова у історичному контексті, що буде спеціально розроблена для учасників турніру.

Щоб зареєструватись, потрібно заповнити анкету за наступним посиланням znayprava.org.ua/register/ або bit.ly/znayprava

Зверніть увагу, що кожен учасник реєструється окремо.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.