bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Дитсадок» в університеті
26.05.2011

Чи не єдина в Україні кімната, де студенти зможуть, при необхідності, тимчасово залишати своїх дітей, відкриється в приміщенні Черкаського факультету Київського національного університету культури та мистецтв.Мета – допомогти молодим батькам-студентам.

Така ідея виникла в Юлії Гончар – викладачки цього факультету, після закінчення навчального курсу Центру гуманістичних технологій АХАЛАР: «Працюючи в університеті, помітила що молоді батьки, переважно студентки, після народження дитини, продовжують навчання з великими труднощами. Іноді, особливо під час сесії, коли час для здачі іспиту чи заліку є чітко визначеним і обмеженим, вони вимушені приходити з малятами, яких не мають із ким залишити. І ймовірно, навіть заходячи до аудиторії, всі думки молодої мами залишають із дитиною, яка зосталася із сторонньою людиною під дверима. Звичайно, і професійна, і батьківська реалізації є дуже важливими. І молоді люди не повинні йти на жертви, обираючи щось одне. Тому я думаю, що навчальні заклади можуть допомогти, облаштувавши власними силами дитячі куточки чи кімнати тимчасового перебування дітей».

Офіційне відкриття кімнати для дітей відбудеться на передодні Дня захисту дітей27 травня 2011 року о 12.00 за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 130/1, 3 поверх.

Організатори: Черкаський обласний осередок Всеукраїнської асоціації жінок «Славія», Черкаський факультет Київського національного університету культури і мистецтв, Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр,Черкаський жіночий центр.

Контакти

  • Сергій Слинько
  • Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр
  • [email protected]
  • 067-473-1152
  • 093-863-3688
  • http://mrc.ck.ua/

Коментарі

Alla Zhuravel   4812 днів тому   #  

Дитсадок в університеті, як на мене, дуже слушно. Але треба виховувати молодих мам і тат, щоб не довелося часом створювати дитсадки у школах.
Мова не йде про форс-мажорні ситуації, випадки в житті. Просто занадто сучасна молодь прогресивна в плані раннього батьківства.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.