bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Погляд зсередини» допоможе стати на ноги випускникам інтернатів
23.05.2011

З 23 по 27 травня 2011 року  в Києві у галереї «Арт Бюро» проходить благодійна виставка «Погляд зсередини» члена союзу художників Росії і члена Міжнародної Асоціації Образотворчого мистецтва – АІАП ЮНЕСКО Ірини Оркіної та починаючої української художниці Анастасії Касьянової, частину коштів від якої мисткині спрямують на користь проектів Партнерства «Кожній дитині», які допомагають сім’ям з дітьми та випускникам інтернатних закладів.

«Погляд зсередини» - виставка художніх робіт у різній техніці: графіка, акварель, масло і кераміка. Така ж багатогранна як і наше життя, вона має безліч відтінків і технік, що використовуються художницями. Але всі роботи разом цільні і відображені в погляді зсередини нас.

Мистецтво здатне допомагати, як морально, так і матеріально, вважають художниці. Зібрані кошти від продажу виставлених робіт допоможуть благодійній організації Партнерство «Кожній дитині», що здійснює захист прав дітей та надає соціальні послуги дітям та сім’ям. Крім того, на всі роботи, представлені на виставці, будуть зроблені репродукції, які відвідувачі зможуть купувати безпосередньо в галереї.

Офіційне відкриття виставки відбудеться 23 травня 19.00 в галереї «Арт Бюро» Владо Роглева за адресою вул. Софіївська, 25-Б (вхід в арку), на якому художниці презентують свої роботи і розкажуть більше про свою творчість, а також виступить директор Партнерства «Кожній дитині», аби познайомити присутніх з благодійними ініціативами, до яких може долучитися кожен із присутніх.

Запрошуємо Вас приєднатися до цього заходу.

З питань запрошень та акредитації звертайтеся до менеджера зі зв’язків з громадськістю, координатору виставки Бессоліциной Євгенії тел. (+79167868653);

E-mail: [email protected]

Про художниць:

Ірина Оркіна є Членом Спілки художників Росії, членом Міжнародної Асоціації Образотворчого Мистецтва - АІАП ЮНЕСКО, лауреатом і дипломантом всеукраїнських і Міжнародних фестивалів сучасного мистецтва. Закінчила абрамцевске художньо-промислове училище і Хабаровський державний педагогічний університет (Художньо-графічний факультет).

Виставки: 

  • Стілаком, США, 1994
  • Санкт-Петербург, Росія, 1999
  • Москва, Росія, 2000
  • I Міжнародне Бієнале Графіки, Санкт-Петербург, Росія, 2002
  • Х Міжнародний Фестиваль сучасного мистецтва, Сочі, Росія, 2006

Основні персональні виставки:

  • Ніїгата, Японія, 1995
  • Камакура, Японія, 1996
  • Портланд, США, 2000
  • Маннхайм, Німеччина, 2003
  • Дахау, Німеччина, 2004 (Спільно з Монікою Сібманнс)
  • Мозир, Білорусія, 2006
  • Форте ла Комте, Франція, 2007
  • Міністерство Економіки, Мюнхен, Німеччина, 2008.

Викладає малюнок і композицію в АХПК ім. Васнєцова і кераміку в приватній школі. Пише вірші та оповідання. Перша збірка “Своє колесо” вийшов в 2000 році в Хабаровську. Друга збірка “Стіхографіка” вийшов у Санкт-Петербурзі у видавництві “Комільфо” У 2008 році. Друкується в “Літературній Україні”, журналі “Далекий Схід”, в альманасі ”Міст”.

Офіційний сайт

Касьянова Анастасія. Молода українська художниця-абстракціоніст, автор живописних і графічних композицій. Малюванням займалася з дитинства, пізніше закінчила школу мистецтв, закінчила два вищих навчальних заклади, за спеціальністю «Дизайн інтер’єру». Довгий час захоплювалася пластичної анатомією і академічним малюнком, звідки і з’явилася її любов до малюнків олівцем та графіці. Займається ілюструванням дитячих книг, так само є автором ілюстрацій до сюрреалістичної новел

Серед її робіт можна побачити олівець, масло, акрил, акварель і туш. Загальний класичний лад композицій її робіт поєднується з рисами, що визначають особливості бачення сучасних художників. Вибір техніки виконання для неї завжди залежить від концептуальної ідеї картини, не чужий у роботах і експеримент, прагнення емоційно торкнутися глядача. Не можна не відзначити постійно присутність в картинах метаморфоз, втілень душі і внутрішніх станів людини в якісь образи, чіткі або аморфні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.