bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Маріїнський парк розмалюють посмішками
19.05.2011

21 травня 2011 року ВМГО «Центр субкультурних ініціатив «Урбан Х» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» запрошує всіх бажаючих взяти участь у святкуванні Дня Європи та за традицією створити разом Вуличну гарею посмішок.

Захід стане аналогом минулорічної акції, яка набула широкого резонансу та популярності серед мистецької молоді Києва та гостей міста. Художники знову вийдуть на вулицю, щоб наповнити міський простір посмішками і гарним настроєм та перетворити алею Маріїнського парку в вуличну галерею неординарних творчих робіт. Цього разу митцям буде запропоновано розмалювати спеціально виготовлені лавочки на європейську тематику - втілити свої думки і враження про Європу на дерев’яних полотнах. Згодом авторські лавочки будуть встановлені в одному з парків столиці, як це було зроблено минулого року.

Водночас із розписом міських лав, відбудеться прикрашання парку дерев’яними смайлами-тарілками, які попередньо розмалюють вихованці творчих гуртків Києва. Кожен з них, окрім традиційної веселого обличчя, зі зворотного боку буде розмальований неповторним візерунком чи веселим зображенням.

Крім того, усі, хто захоче взяти участь в акції, зможуть створити свій унікальний варіант смайла. Прямо на алеї ми організуємо ворк-шоп з розпису. Всі будуть забезпечені матеріалами та палітрою з фарбами. В ролі пензлярів спробують себе також відомі українці.

На учасників та гостей арт-заходу чекає незвичайна розважальна програма. Крім того, що вона буде насичена цікавими фактами про культуру та символіку європейських країн, глядачі побачать впровадження європейських цінностей в Україні очима «щасливих людей» з театру буфонади та ексцентрики «Happy people», та почують популярні європейські мелодії від вуличних музикантів.

Програма заходу:

  • 12:00 – 15:30 - Розпис смайлів для всіх бажаючих та розмальовування лавочок художниками, DJ- сети.
  • 15:30 – 16:00 – Презентація смайлів та лавочок.
  • 16:00 – 18:00 – Святковий концерт.

Місце проведення: Маріїнський парк, орієнтир - літня естрада

Барвистий партнер акції: Caparol (Капарол Україна). Організатор он-лайн трансляції: Smotr.net. Візуалізація: Молодіжне об’єднання Київської організації Спілки дизайнерів України «ВАРТО».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.