bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як швидко та безболісно оформити прибудинкову територію
18.05.2011

20 травня 2011 року в Луганську під час круглого столу експерти Східноукраїнського центру громадських ініціатив розкажуть як швидко та безболісно оформити прибудинкову територію. Круглий стіл відбудеться за сприяння Луганської міської ради.

На заході експерти Центру представлять досвід інших міст України в зазначеній сфері, а також книгу «Оформлення прибудинкової території: практичний посібник для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків». Автори цього видання - доцент Луганського державного університету внутрішніх справ імені Дидоренка Микола Мазур і юрист СЦГІ Богдан Бондаренко.

Кожен охочий зможе отримати примірник книги безкоштовно.

В ході круглого столу також буде представлено можливості для отримання безкоштовної правової допомоги для луганчан, які зацікавлені в отриманні у власність ОСББ прибудинкових територій.

Дата та час проведення заходу: 20 травня 2011 року, 13:00. Місце: вул. Коцюбинського, 14, (к. 201, мала зала засідань Луганської міської ради).

Контакти: Прес-центр Східноукраїнського центру громадських ініціатив 30-й квартал, буд. 2, кв. 14, м. Луганськ, 91005, 0642 49 13 74,    [email protected]www.totalaction.org.ua

Захід відбудеться в рамках проекту “Активні громади - безпечні міста”. Проектна діяльність здійснюється в рамках проекту «Розвиток громадянського суспільства», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні спільно з місцевими та міжнародними партнерами та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2009-2012 рр.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.