bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Громадська ініціатива Луганщини» запрошує на семінар з питань ЖКГ
18.05.2011

Луганська обласна громадська організація «Громадська ініціатива Луганщини» запрошує на семінар із тематики житлово-комунального господарства (ЖКГ), який відбудеться 26-27 травня 2011 року у Луганську.

Захід пройде в межах проекту “Залучення громадськості Луганська до підготовки правових актів щодо формування порядку встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги” в рамках ініціативи “Об’єднаймося заради реформ!” (UNITER) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку та програми “Посилення впливу громадянського суспільства” Міжнародного фонду “Відродження”. 

 Це вже третій навчальний семінар, який проводить організація для представників громадськості міста в рамках проекту. 

Мета семінару – відпрацювання навичок механізму організації та проведення громадських слухань щодо доведення тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території. Такий проект Положення про порядок організації та проведення громадських слухань, щодо тарифу на послуги з утримання будинків та прибудинкової території був розроблений ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» за участю експертів Б. Бондаренко і С. Пантюхіної, пройшов громадське обговорення та винесено на розгляд Виконавчого комітету Луганської міської ради. 

Дійсно, на практиці провести громадські слухання щодо кожного будинку дуже важко – бо в Луганську, за словами начальника Управління ЖКГ Світлани Сукач, приблизно 1500 багатоквартирних будинків. 

Слабким місцем процедури проведення щодо кожного будинку таких заходів є саме можливість масової фальсифікації. Тому стає важливим чітко прописати та відпрацювати всі вимоги до процедури їх проведення. 

Захід організовують для представників органів самоорганізації населення (ОСН), об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) і профільних громадських організацій, які працюють у сфері ЖКГ. 

У заході візьмуть участь залучені експерти: 

  • Євгенія Абрамова, експерт Одеського інституту соціальних технологій, аспірант кафедри державного управління й місцевого самоврядування Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України;
  • Анатолій Хмелевський, аспірант кафедри державного управління й місцевого самоврядування Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України;
  • Богдан Бондаренко, юрист Луганського обласного відділення Комітету виборців України. 

Про місце проведення семінару буде повідомлено особам, яких буде запрошено до участі. Участь у заході безкоштовна. 

Організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами та харчуванням. 

Контакти: Тетяна Кіріллова, (0642) 35 72 32, 050 622 33 30, [email protected]

Контакти

  • Кіріллова Тетяна
  • ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини»
  • [email protected]
  • (0642) 35-72-32
  • (050)6223330

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.