bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Частинка Європи в серцях Вінничан
18.05.2011

Запрошуємо усіх взяти участь у відзначенні днів Європи в смт Вороновиця та м. Липовець. БФ «Подільська громада» за фінансової підтримки МФ «Відродження» реалізовуватиме проект «Частинка Європи в серцях Вінничан», що відбудеться 21 травня у смт. Вороновиця та 22 травня у місті Липовець.

В план заходів святкування Дня Європи входитимуть: розважально-інтелектуальні квести, виставки малюнків, колажів, музей країн, проведення майстер-класів «Українські таланти – гордість Європи», святковий концерт, фестиваль повітряних зміїв, а також різноманітні інтерактивні заходи та конкурси.

Місцеві мешканці та гості заходу матимуть можливість долучитись до акції, бути не лише спостерігачем, а й активним учасником дійства. На заходи запрошена місцева влада, гості з навколишніх населених пунктів, також будуть активісти вінницьких заходів.

Відкривати захід будуть:  Віктор Стецький (селищний голова смт. Вороновиці) та Микола Майданюк (міський голова м. Липовець).

Заходи розпочинатимуться: 21 травня о 13:00 на площі ім. Можайського у смт/ Вороно виці 22 травня о 13:00 на площі біля будинку культури у м. Липовець.

Додаткова інформація

Мета проекту «Частинка Європи в серцях Вінничан» - відзначення Дня Європи у смт. Вороновиця та м. Липовець Вінницької області шляхом проведення інтерактивного заходу, який буде вперше відбуватись у даних населених пунктах з залученням місцевої влади, жителів, а також гостей свята

Проект здійснюється БФ «Подільська громада» за підтримки «Європейської програми» Міжнародного фонду «Відродження»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.