bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експертне обговорення: стан та перспективи розвитку аквакультури та рибництва в умовах війни
24.10.2024

 

Сектори рибного господарства та аквакультури є важливими складовими економіки України, але вони зазнали значного впливу через війну. російська агресія порушила ланцюги постачання, доступ до ключових морських ресурсів та операційну спроможність рибного господарства, особливо в регіонах, наближених до зони бойових дій.

Як інтеграція до Спільної організації ринку ЄС (CMO) може підтримати відновлення цих секторів? Які нові можливості відкриваються на європейському ринку, і як співпраця з ЄС може сприяти модернізації галузі? Ці питання будуть обговорюватися на онлайн-події, організованій KSE Агроцентром за ініціативи Міністерства аграрної політики України, присвяченій викликам і перспективам розвитку секторів аквакультури та рибництва в умовах війни та євроінтеграції.

Подія відбудеться 31 жовтня о 14:00 за київським часом в онлайн форматі (Zoom). Мови заходу – українська та англійська (синхронний переклад).

Учасники панельної дискусії:

Марія Богонос, KSE Агроцентр (модератор);

Віталій Головня, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України;

Ігор Клименок, т.в.о. Голови Державного агентства України з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм;

Крістоф Ван де Вейер, співробітник з економічного аналізу, ринків та оцінки впливу, Генеральний директорат з морських справ та рибальства Європейської комісії;

Анна Чукліна, експертка сектору рибництва, Голова Державного агентства рибного господарства України у 2020 р.;

Василь Коваленко, доцент кафедри аквакультури Національного університету біоресурсів та природокористування України;

Дмитро Загуменний, очільник Асоціації «Українських імпортерів риби та морепродуктів».

Реєстрація за посиланням.

Центр досліджень продовольства та землекористування Київської школи економіки (KSE Агроцентр) є одним з провідних аналітичних центрів України у сфері агропродовольства та земельних відносин. Центр співпрацює з міжнародними організаціями, агровиробниками, урядом та іншими зацікавленими сторонами. KSE Агроцентр також надає консультаційно-аналітичні послуги, зокрема оцінку збитків від війни, аналіз продовольчої безпеки та прогнозування розвитку аграрних ринків.

Докладніше про KSE Агроцентр:

Контакти:

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.