bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

12 листопада для соціальних підприємств пройде офлайн подія Kyiv Impact Entrepreneurs Meetup #2
23.10.2024



12 листопада пройде одноденна подія Kyiv Impact Entrepreneurs Meetup #2. Захід збере на одному майданчику підприємців, представників фондів, експертів та донорів, щоб обговорити, як соціальні інновації можуть допомогти Україні стати на шлях сталого розвитку. Це унікальна платформа для нетворкінгу, обміну досвідом та обговорення викликів, що стоять перед соціальними підприємствами. Учасники матимуть можливість отримати знання від провідних експертів, знайти партнерів, а також обмінятися досвідом та історіями успіху.

“Соціальні інновації повинні стати частиною всіх сфер життя. Це не лише сприяє сталому розвитку, але й допомагає суспільству трансформуватися, долати виклики та створювати нові можливості,” — відзначають організатори події SILab Ukraine та USVF.

Для кого буде корисно?

До участі запрошуються соціальні підприємці, імпакт-бізнеси, донори, представники фондів та всі, хто цікавиться розвитком соціальних ініціатив в Україні.

Програма включає три панельні дискусії на такі теми: 

  • Донор знайдись: актуальні можливості залучення донорської підтримки для соціальних підприємців.

  • Вау, а так працює?”: досвід країн Балтики і Східного партнерства у розвитку соціального підприємництва.

  • Вперед і вгору: роль інновацій і технологій у розвитку сфери соціального підприємництва та імпакт інвестування в Україні.

Також передбачена інтерактивна сесія з побудови нових партнерств,  а у другій половині дня учасники за бажанням можуть доєднатись до закритого передпоказу документального імпакт-фільму “Underseen” та сесії нетворкінгу.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації до 9 листопада: https://forms.gle/Tg7GBha65ygpXXsq7

Організатори: 

SILab Ukraine та USVF разом з платформою соціальних інновацій NewDoor в межах проєкту IMPULSS за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Латвії.

Контакт для ЗМІ:
Василина Гарань, комунікаційна менеджерка SILab Ukraine [email protected] 0963122592

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.