bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація та кіно-показ документального фільму «Харківський Намет – серце спротиву»
18.10.2024

Дорогі друзі! Запрошуємо вас на особливу подію – презентацію та кіно-показ документального фільму “Харківський Намет – серце спротиву”.

Коли: 23 жовтня (середа)
Час: 18:00
Де: ART AREA ДК, Чернишевська, 13, Харків, Україна (ст. метро «Архітектора Бекетова)
 
“Харківський Намет – серце спротиву” – це не просто фільм, це хроніка нашої спільної боротьби та героїзму тих, хто в найтемніші моменти не зламався, а обрав шлях допомоги та підтримки. У цей вечір ми поділимося історіями людей, які стали живим символом стійкості та незламності Харкова.
Центральним символом цього фільму є намет на Майдані Свободи – місце, яке об’єднує людей з різними історіями, але однією метою: свобода і незалежність України. Цей намет став символом опору і підтримки для всіх, хто вірить у зміни та перемогу.
Приходьте, щоб разом з нами віддати шану героям та поділитися їхнім досвідом, що несе надію та натхнення всім, хто прагне миру і свободи.
Не пропустіть можливість стати частиною цього важливого моменту.
 
Зареєструйся, це твій квиточок:  https://forms.gle/RXK3dYUd8vnza3pK9
 
Проєкт “Документальна стрічка “Харківський Намет - серце спротиву” реалізується ФОП Чаговець Ярина  спільно з БФ “Сестра милосердя”, ГО “Арт Оборона”,  Інфоцентр “Євро Харків” та ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Харківській області» за підтримки Українського культурного фонду.

Контакти

  • Ярина Чаговець

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.